Unexpected Surprises 
"Oceana med låten Unexpected"
 

Ja denna dag fick sig en ....oväntad twist! Jag fick in på akuten klockan 05:00 i morse. Jag mådde så illa och jag kunde knappt andas. Som dom beskrev jag var nära nog askgrå i ansiktet. Shyte...men där slutade det dåliga så att säga. Jag menar huvudvärken är jag ju van vid att den finns, så det är bara en fact of life.
 
Jag fick i alla fall 3 oväntat bra brev denna dag i brevlådan och det gjorde att jag kunde släppa ut en pust av lättnad ....åtminstone till nästa gång räkningarna ska betalas :-P Det är inte ofta man har inkommande slantar om än inte så mycket från 3 olika håll samtidigt. Nu behöver jag inte riktigt hårdspara som jag annars gör haha. Nä då men skönt i alla fall som kompensation på att det sket sig för mig i morse. Illamåendet kvarstår rätt ordentligt men jag ska inte klaga. Jag är ju "hemmavid" i alla fall.
 
För att varva ner efter dagen så passade jag på och byggde detta "mästerverk" (hrmmmm) och det här blir det sista ur den här omgången på ett litet tag. Ska ju bygga mina egna bergodalbanor och vara säker på att dom funkar innan jag releasar bilder på dom haha.
 
Nej jag ska inte fota något denna vecka. Jag är ordinerad vila hela veckan och kommande helg och jag får nog lov att hörsamma det. Nu måste jag i alla fall gå ta upp tvätten från tvättstugan så inte det beklagas att man drar över tiden.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.