Thoughts

 
 
 
 
 
 
"Abba med låten Happy New Year"
 
 
Med dessa bilder som har hållits på så säger jag TACK TILL ER ALLA FÖR ÅRET 2015 och hoppas på året 2016 uppfyller alla Era önskemål och drömmar samt att Ni kan förhoppningsvis hålla på Era Nyårslöften med mer. Varför jag skriver detta idag är för att jag har helt enkelt inte tid att göra något mer i morgon så nästa inlägg blir eventuellt på Nyårsdagen. 
 
Som så många andra så är nyårsafton lite annars än vanligt för dom flesta. Jag kommer inte gå in på detaljer för om det är något jag har lärt mig under det senaste året mer än något annat år, är att planerna man gjort lätt blir omkastade om man galer i dom för tidigt och jag vill inte skriva något som inte kanske stämmer in i slutändan.
 
Hur har då detta år varit? Jag kan utan att generalisera eller överdriva säga att detta år har varit en av dom tuffaste åren i mitt liv, men genom att ha fått flytta från huset till lägenhet och komma bort från innerstaden Skellefteå så har jag haft mer tid till mig själv och att finna mig själv, till viss del. Det har till viss mån också påverkat min hälsa som tog sig en kraftig dykning för att jag inte mått så bra psykiskt. Att jag har medicin som hjälper till att hålla ångesten i något så när shack har väl bidragit till en bättre förståelse av en fras. "Aldrig Ge Upp"
 
Nu ska jag inte belamra Er som faktiskt bryr Er om mig, men vid 3 till 4 tillfällen i år har jag haft seriösa självmordstankar som har varit omänskligt starka. Livet har känts oerhört orättvist, inte nog med att min kärlek till Jenny var och är så erbarmerligt stark och saknaden av henne och Plexus har ju bidragit till mitt illamående. Sen sjukdoms tillståndet jag är i har ju inte precis hjälpt till att förbättra situationen då tankarna har snurrat på värre än det värsta karusellen som fått spader.
 
Då det tjaffs som uppstått mellan vissa parter har blivit överdrivet värre än vad det hela borde pga hjälp utifrån från båda hållen i sammanhanget. Alla dessa motsägande ordalag har gjort att DOM SOM DET HANDLAR om har inte kunnat ta itu med det sinsemellan utan att en drös andra ska lägga emellan och ha åsikter om allting och allt.Hälften av det som hänt hade aldrig ens kommit på tal om NI ANDRA HADE HÅLLIT KÄFT och hållit Er undan.
 
Nu är det ett evigt springande på sjukhus både lokalt och i andra delar av länet som genom dessa faktorer förvärrat läget och gjort att jag istället tänker på , "hur länge har jag kvar?" Jag tänker mycket på mina närstående och vad jag kan göra för dom, för att inte tala om kärleken. Tur är väl att jag fått en sån fin vän i Marran och då också min kompis sen många år som är nästan som en lilla syster till mig också, Dais. Tack Ni två för att Ni finns. Sen har jag ett par andra vänner som jag vill tacka för detta år, både här i trakterna och i Härnösands trakten och resten av Sverige med. Utan Er och möjligheten att prata med Er då och då, hade nog resulterat i betydligt större katastrof än livet har visat sig vara.
 
To my English, Afrikaans and German speaking friends and relatives. I thank you all for your devotion and caring. Both in real life and on Facebook. Without you and the laughter that you have blessed me with I do not know how I would have managed to get through 2015, let alone 2014. It is with a grateful heart I thank you all.
 
Till Er här på bloggen, och eller, Ni som tar Er tid att läsa min blogg så vill jag tacka Er för detta år. Ni är fantastiska allihopa. Visst vi alla som skriver blogg blir påhoppad förr eller senare, somliga mer än andra, men vi har nog alla något gemensamt. Viljan, och beroendet som bloggning skapar där en viss gemenskap också uppstår till viss del. För somliga av nyfikenhet, för andra att skriva av sig, för ännu fler att berätta för omvärlden om sin vardag på ett vackert och fint sätt och visa upp Era otroligt fina alster, kunskaper och bilder. Det är en fröjd att ta sig en avkopplande lästur med en kopp kaffe och nå mackor i handen och läsa Era fina bloggar, både här på blogg.se och övriga som Ni finns på.
 
Så för att summera. Året har varit tufft, sjukligt och onödigt jobbigt, men det har medfört en massa glädje, återföreningar och nyfunna vänner som medfört skratt. Jag har också någorlunda fått en levnadsbar ordning på ekonomin, där det finns ett antal knölar som behöver strykas ut fortfarande men som jag hoppas kunna rensa bort samtliga under första hälften av 2016. Jag har en fin lägenhet som är mysig och trivsam som nu nästan är helrenoverad vilket jag är tacksam för, en bil som inte krånglar som jag fick för nån 1000lapp och som jag lyckats få så bra ordning på att den går och startar utan gnäll om än jag inte använder det lika mycket som jag skulle gjort i andra sammanhang. Jag har mat på bordet, internet att ha gemenskap och spel på, en dator som jag kan plugga och jobba vid och ett par kameror som gör att man kan spegla livet både hemmavid och ute på vift. Så lika mycket som jag har att gnälla över har jag det att vara tacksam och glad över om än det finns 3 mörka skuggor som hänger över mig dagligen.
 
Så nu vill jag önska Er alla en underbart
 
GOTT NYTT ÅR 2016
 
 
SISTA UPPMANINGEN FÖR 2015:
 
...och för allt i världen ta hand om Er natten mot den 01/01/2016. Håll fingrar och händer undan, tänk Er för innan Ni spränger fyrverkerier Ni som ska göra det. Drick med förståndet, festa lugnt och för tusan, låt bli att köra bil sen om Ni har druckit alkohol. Det gäller andras såväl som Era egna liv!
 

 
Till dig:
 
Jag tänker inte besvara det du har skrivit, utan jag gör tvärtom. Jag istället önskar dig och det dina, vad det nu är värt, ett gott slut på 2015 och en bra start på 2016. Ta hand om "det lilla" som frodas och sparkar och den som skäller vit som snö kan få sig en kram "for old times sakes".
 


 
Och så hoppas jag på att TimråIK återigen hittar formen och lämnar jul benen på hyllan och börjar vinna Era matcher.
 


 
 
Godnatt och Gott Nyårsfirande från Bloggen.
 
.
 
Visa fler inlägg