How Could I Want

"Jamie Lynn Spears med låten How Could I  Want More"
 
Okey så country är inte så populärt och det kan jag väl på sätt och vis förstå. Vi alla har olika smak och tycke och det är väl okej. Det är bara det att man inte ska ta det för givet att all country är "som den country" vi känner till i största allmänhet. Den har många olika genré nivåer. Allt i från hård rocks country till soft pop country som i låten här ovan med Britney Spears syster Jamie Lynn. Hon har inte minst en riktigt bra sång röst och det "går i familjen" fast musik stilen är lite annorlunda. All country är inte Amerika stil heller och jag kommer gå in på det i fler inlägg, tex i morgon med Italiensk stil (om allt är som jag tänkt) och något gott till.

Bekymmersamt.
Vaknade 13:45. Hela dagen sumpad men vad gör man när man inte kunde somna förrän efter 06:00 på morgonen för att tankarna snurrade på så vansinnigt mycket. En av dessa tankar var som titeln på låten, "Hur kan man vilja ha mer!" Det har jag inte fått svar på riktigt än.
 
Det är vansinnigt mycket tänkande. Speciellt med tanke på den situation jag befinner mig i hälsomässigt. Ena dagen är toppen bra för att nästa dag vara så jobbig att man inte knappt orkar gå till köket eller att den börjar hyfsat bra och innan halva dagen har gått så är den orken borta och det man planerat läggs på is till "nästa bra dag."
 
Sen denna känslomässiga berg och dalbana som jag bara inte kan, eller vill. kliva av. Mitt hjärta och själ har sagt sitt 2011 och så förblir det. Saknad är ett gissel. Det är som att ha ett skruvstäd runt bröstet dygnet runt och man upptäcker att man sitter och tänker på personen/objektet för sin saknad när man minst anar det.
 
Min avslappning är att köra bil. Inte ha något speciellt mål ibland, bara köra vilket kan leda till lite roliga situationer när tankarna också flyter iväg i kärleks dus. Det har hänt inte bara en gång, utan flera gånger att jag har missat avfarter och upptäckt att jag har kört 3 till 4 mil för långt och sen kommit underfund med tanken, "Hur i fridens namn har man kommit hit!?" Det har lett till en och annan kallrysning ner för ryggraden kan jag tillägga. Att sen vända om och köra tillbaka och sen förklara för dom man skulle hälsa på varför det har blivit sådan försening. Det har i alla fall lett till många goda skratt :-)
 
Godmiddag, Godkväll/natt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg