Vad Kan Vara Värre

 
"Blender med låten Kan Aldrig Få Nog"
 
Aj aj aj vilken dag detta blev. Bara tjaffs och tjaffs som är rent ut sagt så patetiskt. Folk vet inte hur man ska vara tacksam för något. Det är rent sorgligt att se och läsa. Igår var jag på en liten utflykt och hämtade en vän på stationen i Sundsvall då personen i fråga hade bokat fel -.-! Blev en rund trip på 80 drygt mil. Aja skitsamma. Tog en sväng förbi Härnösand men såg något som inte riktigt föll mig i smaken så vi styrde våran kos vidare norrut. Just nu så sitter vi på varsin dator och klottrar.
 
Jag har ju ingen TV så det blir film på Viaplay.se senare när det blir middag. Det regnar idag och jag hade ett eget ärende in till Skellefteå centrum som var tvunget göras. Är dock lite sur på att det ekonomiska tillägg jag skulle få insatt på kontot idag ännu inte har visat sitt tryne vilket är extremt störande då det är ett antal räkningar som måste betalas och ett löfte uppfyllas.
 
Jag har det extremt stressigt så en promenad hjälper som sagt. I bilderna är det lite taget från den vändan. Jag har inte haft tid att redigera dom så dom får vara som dom är "a naturell" så att säga. Tror det är dags att börja använda den nyare kameran nu när det börjar vara så här bra ljus och kontraster i naturen mellan snö, tö, vatten och grönska. Ser dock inte fram emot pollen explosionen. Det kommer bli ett helvete i år kan jag ju säga. Nä nu ska vi ägna oss åt lite mera sociala ting. Ha en....
 
Godkväll, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.