This Is Scary Shiet

 

"3Doors Down med låten Your Arms Feel Like Home"
 
Fast det var inga armar. Det var ben :-) Så kan det gå när man har...roligt. Haha! Detta var ironiskt nog den 1986-08-01. Blev smått tagen av sammanträffandet, och lite passande för jag satt ordentligt fast här, och inte för att det var obekvämt precis, men ja, man får smått skylla sig själv i ett litet tält på en camping i Halmstad. Är fortfarande lika full i F_N än så ;-)
 
Ja, vad ska man säga mer då? Den dagen man förlorar barnasinnet och buset som öser ur lite då och då, är den dagen man kan lika gärna säga att nu äre kört för en. Faktum är att det är många som klagar på att dom känner sig gamla, och då blir dom det, för man är egentligen inte äldre än det man känner sig i sin själ och sinne. Okej, det finns en tid att vara allvarlig, men det finns också en tid att ge av det skoj livet har att ge. Värre än så äre inte.
 
Nu slarvar jag med skrivandet lite, men det bryr jag mig inte om för tillfället. Grammatik och stavningspolisen har gått hem och gömt sig så här på Halloween natta.
 
Dock om man ska vända på slanten helt till ett något mer av allvarlig natur, så är det lite märkligt vilket sammanträffande det är då världen lockar fram "The Reaper." ca 800 människor har fått sätta livet till enbart under detta dygn. Först diskobranden i Buckarest och sen flygplanet med 224 passagerar och crew, och sen den kantrade flyktingbåten och så efter effekterna av den största cyklonen genom tiderna. Tål att tänkas på.
 
Festa lugnt, var rädd om varandra, och låt inte "Buh:en" ta Er. Kör nykter eller lämna bilen hemma.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg