Thorny

"Geezer med låten Thorny"
 
 
Idag ska jag frångå mina normer, då jag har hittat en film på YouTube och lägger upp (delar) den här så länge den nu finns kvar på YouTube. Det är hela alltet och är väl värd att ses. Den heter Villain och är från 1979 och det är Cactus Jack som försöker göra sig duglig med att vara en rånare, men som det visar sig så är han väldigt dålig på det och det mesta han förtar sig att göra misslyckas illa, och dessutom på ett roligt sätt. Det börjar med ett rånförsök mot ett tåg i gamla västern med följande resultat
 
 
se den :-)
 
 
 
Så från det ena till det andra. Man blir så less på vissa kommentar man får. Inte nödvändigtvis här på bloggen utan även utanför IT världens sfär. Hur är detta för att vara ett dumt kommentar. Detta gör mig verkligen taggigt vass.
 
Jag citerar:
"Vilket dravel. Va behöver du hörapparater till för. Du är ju ung än så det ska dom lämna till dom äldre!"
 
-.-! Vad i hela bananskalsfantasi världen lever man i för värld, och vad i 17 har ålder med hörsel att göra? Ja, jag förstår mig som sagt inte på somliga. Samtidigt är det ju väldigt diskriminerande mot dom som är hörselskadade eller döva sen födseln. Jag har en buller skada och det är också en hörselskada som är ärftligt lagd i botten. Jag har också vid nått tillfälle fått ett slag över örat som har orsakat en tryckvåg in som kan ha bidragit till en förväring av det på vänster sida.
 
So what! Jag får nu leva med det och jag är tacksam över att jag får ha hörapparater då för att förbättra mina kontakter med människor istället för att hela tiden be dom upprepa det dom sagt eller i folkmängder måsta läsa på läpparna eller gissa mig till vad folk säger till en.
 
 
Godmorgon  och Godmiddag från Bloggen
 
.
Visa fler inlägg