Nom nommy nom nom
 
"Phontrattarne med låten Kaffe Utan Grädde"
(-..eller fåntrattarna..)
 
 
 
Nom nommy nom nom, Nu blire kaffe och tyvärr utan kyssar för grädde har jag i kaffet denna gång, eftersom min mjölk är slut efter dagens bakning. :-P Så här ligger det till. 150 bullar med lätt pepparkakssmak och kanel, 50 utan strösocker, 30 blåbärssmåfranska, och 100 vaniljpepparkaks kakor. Nu har jag byggt upp ett förråd som torde räcka en stund, Iofs har jag stoppat i mig 10 stycken bullar redan men WTH.
 
Denna bakning har jag filmat och den kommer upp på youtube så småningom. Jag länkar den isf. Det torde bli tyst på skeptikerna om dom inte tror på bilderna ovan.  Nu känns det att man gjort detta. Inte bara bakat, utan jag har även hunnit med tvättstugan mellan varven då jag även tvättat mattor, samt jag har hunnit med att redigera 2 stycken 2 timmarslånga åka med filmer jag har spelat in.
 
Lycksele den 19de blir nästa rese skildring. Får hoppas det inte är busväder eller knaper kallt den dagen. Nu ska jag slänga mig i duschen fast man egentligen inte får duscha efter 22, men just nu är det ingen som bor under mig som kan bli störd utav det och sen blir det thé med bullar och sova.
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.