Howdidudah To Yah

"DJ Ötzi med låten Hey Hey"
 
 
Sorry för bild shocken men om Ni ser på bilden förstår Ni att jag inte haft tid att sitta ner och ta energi på att redigera foton denna underbara dag. Host Host.
 
Nä, just så underbar har den inte varit. Jag har haft världens migrän idag men blev ändå tvunget ut för att göra ett litet extra "projekt" om vi så säger. Under eftermiddagen har det då i alla fall blivit en hel del trampande med fosingarna så benen känns lite som blytackor utan gummi sula just nu.
 
Ni kanske har märkt ett tag nu, att mina texter verkar vara lite obalanserade i stavningen och grammatiken och det blir ett och annat fel i uppläggen av dom. Det är för att jag inte har suttit och gått igenom det jag skrivit så noga. Om än jag kan skriva bortåt 300+ ord i minuten så hinner ändå inte fingrarna med alla gånger när tankarna sätter fart. Jag har fått en och annan påpekan på på det och jag lovar jag ska försöka bättre mig.
 
Nej jag har inte dyskalkli eller dyslexi. Jag har "slarverikorrekturi." Nytt ord, nyss uppfunnet. Med andra ord, jag slarvar med att korrektur läsa mina egna texter, antingen för att jag bara skriver av mig eller inte har tid att sitta hur länge som helst. Då vet Ni det!
 
Nu ikväll blir det filmredigering och sammansättning varefter det publiceras på Youtube i vanlig ordning. Jag kommer framöver också lägga ut två eller tre filmer på mat och bak enligt önskemål. Bevis om man så säg för tjurskallar som tror att jag har "hjälp" på den fronten. :-P Nä, njut av det som är kvar av Söndagen den 31 Januari 2016, för den upprepar sig inte igen.
 
"GÅR DAGEN VAR IDAG, IGÅR, OCH IDAG VAR GÅR DAGENS FRAMTID"
 
 
På tal om inget märkvärdigt, telefonen i bild. iPhone4, fick ett nytt liv som hemma telefon. Jag lämnade den till en kompis som är insatt i det här med telefoner. Han värmde upp den och på så sätt fick igång laddningen. Nu är den mer inkopplad till vägg uttaget än fri som i bild för att tappar den laddningen nu så lär den inte gå igång igen.
 
Telefonen jag använder är den i ett tidigare inlägg om tekniska problem (med internet hemma). Snabb, Smidig, robust (tålig) 2gigs ram minne 64gigs klass 10 minne och dubbla simkort. Pris NY 515kr. Processorn är en 4kärnig 1,3ghz:are och den har 13mPixel kamera bak och 2x8mPixel fram för selfies och är en Android telefon.
 
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.