Taking Time

"Sam Hunt med låten Take Your Time"
 
 
 
Att ta sin tid. Ja, det kan man då lugnt påstå att jag har gjort mellan inläggen ser jag. Det är lite "problem" med inspirationen känns det som när det är stekhet ute och man får huvudvärk oftare än det är bekvämt. Sen att jag har lyckats vända på dygnet är ju inte en höjdare precis. Iofs, som Ni kanske förstått med bilderna så har jag varit ute på vift lite då och då.
 
Likaså blir det iväg i ett par dagar pga medicinska skäl. Jag åker närmare till under eftermiddagen i morgon pga tiden jag har fått är lite tidigt. Jag ska ta in hos en bekant natten mot Måndag för att göra det lite lättare. Sen när jag är klar på den sjukhus avdelningen så måste jag sätta mig i bilen och köra det 14 milen till Umeå för en tid där 14:30 för att sen köra 8 mil hem igen. Skulle jag avboka den ena eller andra så kan jag få vänta 6 månader eller mer på en ny tid.
 
Jag kommer dock passa på och hälsa på Marran i samma veva som just nu går igenom en minst sagt mindre kul tid. Jag träffade henne hos hennes föräldrar ikväll, men hon kör hem i morgon för att "rensa ut" så att säga, hos sig. Idag begravde hon sin moster, och i Fredags så tog den slut mellan henne och hennes kille, så ja, hon har det jobbigt. Därför ska jag passa på att stötta henne om hon känner att hon behöver det. Det är väl det nära vänner/kompisar är till för, eller har jag fel? Somliga kan ju som sagt inte låta bli annat än vända kompis till nått på G. Inga namn nämnda. Det får den som tar åt sig leva med.
 
 
Nä till nästa inlägg.....
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.