I Survived Even This One..

"One Republic med låten I Lived"
 
 
 
Kom hem för en liten stund sen med nya mediciner till den hög jag redan har. Nexium bland annat. Intressant blandning av Omeprazol, Nexium, Behepan, Folsyra, som nu jag får knapra på resten av mina levnadsdagar. Folsyra för bristen på näringsupptag i kroppen och behepan för bildandet av röda blodkroppar och det första två som magsårsbehandling och magsäcksskydd, och ett antal fler. Suck. Som jag sa till en vän, " det är konstigt att jag får aldrig känna mig helt frisk nån enda dag. Ibland känns allt perfekt på morgonen och på kvällen är jag så körd att jag skakar." Jag får hoppas att detta bättrar sig nu under sommaren. Hoppas kan man ju alltid.
 
Det var mindre kul det som skedde. Om Ni vet vad koloskopi är och vad det innebär i förväga behandling så förstår Ni nog hur skav öm jag är baktill. Ursch!! Just nu är jag så otroligt trött så jag ska lägga mig och sova en stund i hopp om att ladda kroppens batterier. I bild ser Ni Japanskt thé som är en blandning av Bancha, körsbär, sancha och rabarber. Det är alltså tre sorter som jag får blandat enligt mina specifikationer när jag inköper det. Efter många trial and errors hittade jag den blandning jag anser passar mina smaklökar bäst. Den är dessutom ett under för sömnen, men med tanke på priset på 79kr/kg så använder jag inte det så ofta utan kör med blåbärsthé från Lipton när jag bara har thé sug. Kaffet ska jag undvika ett par dagar så det är tur att jag har köpt hem en bra mängd med thé sen tidigare. Alltid är det nån som inte dricker kaffe så då finns det som alternativ.
 
Nä ha en fortsatt solig och trevlig dag, Ni som har sol. Det är ju det här just nu, men bara 2+ grader i skuggan ändå. Ursäkta att det ser ostädat och odiskat ut, men jag tar itu med det när jag orkar. Inte idag i alla fall. Nu vet Ni att jag i alla fall lever....just så pass :-P
 
 
Godkväll, Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg