A While Ago

"PMcC Paul McCartney med låten Once Upon A Long Ago"
 
 
Jag råkade ut för ett mindre missöde igår eftermiddag strax efter lunch och fick ta mig till akuten. Jag har väl lite svårt att gå idag och är lite blå i höften och har väl kanske inte sovit så många timmar, men det är inte så farligt. En äldre man i sin bil råkade missa att se mig när jag var ute och gick och råkade stöta till mig med den, men blev så förskräckt att han envisades med att jag skulle åka på akuten. Stackarn :-(  Om det går vidare vet jag inte i dagsläget för jag ansåg att det var inget han behövde oroa sig för men men. Som jag sa till honom, "Shit happens, Skit händer."
 
Det är då så fint väder nu, och det senaste två dagarna så det är rent ut sagt skönt stiga upp så här på morgonkanten och titta ut. Visst det dunkar lite i huvudet även idag, men jag tror det har med att göra att det är lufttrycksförändringar eller pollen. Nu gissar jag bara för jag har ju ont i skallen titt som tätt så jag orkar inte bry mig om inte det är migrän. Jag ska ändå försöka att ta mig ut en sväng med kameran och ta lite sommar utvecklings bilder, såsom denna i bild ovan. Man måste ju passa på när det är så här fint.
 
Dock är det otroligt vad det har smulle till med mygg redan. Ett bett i förrgår och efter att ha lämnat bildörren öppen ett par minuter för länge så hade man en del att jaga ut. Dessa kan dock hålla sig på sin kant tycker jag. Mitt blod är nog inte så gott just nu skulle jag kunna tänka.
 
Jag vet att detta inlägg är lite rörigt och jag ber om ursäkt för det. Det är mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu som jag ska försöka få ordning på och ibland så händer det att när jag skriver hinner inte riktigt tangenterna och fingrarna med tankarna och missar ett ord eller avslutning på en mening. Ja, jag har själv lagt märke till det så du som är grammatik och stavningspolis kan lägga ner. Nu hörde jag i mina tankar orden, "Ska han säga ja -.-!" hehe...
 
 
Godmorgon och Godmiddag från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg