Tea For Two

"Schnuffel Bunny med Snuggle Song"
 
"Karl Alfred special. 1 timme drygt i original Klassisk stil"
 
 
Fram med spenaten och bli superstark, fullt med gröna vitamer och D kross. Ja, det skulle nog behövas. Jag tyvärr är inte en vän av just ....spenat....och det har mycket med min mamma att göra. Hon kunde aldrig förstå varför jag var så avig mot spenatsoppa med kokt ägg i. Det var av två anledningar. 1 jag gillade inte smaken, 2 jag gillade inte konsistensen av det 3 jag tyckte att vi åt det för ofta och sist men inte minst, 4: jag kände mig som en kanin och det är jag då inte.
 
Bara för att jag inte är vegan eller vegetarian så behöver man ju inte klanka ner på en för det. Att jag sen är allergisk mot fisk kan ju inte jag rå för, och fisk är en maträtt som faktiskt kan ta död på mig på ett par minuter då strupen sväller igen och jag inte kan andas. Illa pilla, men hur som helst, grönt är skönt för kroppen, i måttliga mängder och en god sallad tackar jag inte nej till. Färska grönsaker, och då speciellt, broccoli och blomkål är en höjdare. Blomkålsgratäng med bacon är bland det godaste jag vet.
 
Hur som helst. Idag har varit städ dag. Jag har väl i princip tagit allt som tänkas gå ta, utom att diska om allt i skåpen, men plockat ur och torkat hyllor, dammsugit och skurat golv och till och med fukttorkat innertaket. Eftersom influensan och magsjuka går just nu, och jag har oturligt nog varit i kontakt med 2 personer som tydligt varit smittade av influensan och nu är sjuka i det samt 2 andra som var förkylda så har jag nog åkt på en multistrike och kan nog om jag har otur räkna med att åka dit på det. Jag har bunkrat upp med apelsin juice och grapefrukt juice för säkerhets skull. Jag vet ju hur superkänsliga jag fortfarande är för smitta så jag måste ta det extra försiktigt. Det lär ta ett tag till innan immunförsvaret har hunnit ikapp igen.
 
Nu på kvällen har väl inte varit så engagerat annat än att jag har sett ett par filmer och kollat in några YouTube bekanta. Aja...nu en kopp thé med hembakade bullar, spela lite och sen krypa till kojs.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.