Shocked But Far From Broken
 
"Demi Lovato med låten Unbroken"
 
 
 
Nej men hej igen. Så här ligger det till.
 
Del 1 av dom goda nyheterna jag har fått, är att knölen som upptäcktes i näsan har inget med vare sig cancer eller annat att göra, utan är en brosk bildning efter min näsa bröts under en vattenpolo match. Ja, jag spelade faktiskt det när jag var på internat skola i SydAfrika. Så det känns ju evinnerligt skönt. Resten kommer sedan.
 
Matfesten continued
 
Nu när jag studsar tillbaka till matfesten så ser Ni andra delen av den bild jag nämnde förr med grillmatlagning på stora format. Egentligen om man tänker efter så är det faktiskt riktigt praktiskt om man ska ha storbjudning eller dylikt. Folk även passade på att ta sig en tugga av annat slag också och alla som gjorde det verkar ha låtit sig väl smaka så att säga. Synd bara att jag har fått lov att hålla igen på ekonomin då denna månad kommer bli en av det drygare slaget.
 
Omkostnader :-P
 
Inköp av batterier till hörapparaterna går på ca 400 och apparaterna i sig själva 1000kr (subventionerat) samt handsfree halsbandet till dom så jag får telefonsamtalen direkt i hörapparaterna istället för att behöva hålla i telefon, oavsett var jag befinner mig. Iofs inte i vatten eller på månen ;-) men det går på 1580kr och då är även det subventionerad kostnad. Mina har 3 lägen i dagsläget. Tal, musik och slinga, och då tillkommer även mediciner för 500kr, besiktning 450kr, samt läkarkostnader på 400kr och DET utöver dom 5780kr i räkningar jag har i normala fall. Piss säger Ni som har vanlig lön, men prova klara Er på 9750kr i månaden med såna här utgifter. Tss... DET krävs SKILL!   :-P
 
Nu klagar jag inte.
 
Nej långt ifrån. Jag är så nöjd att jag äntligen kan höra bättre om än dom inte i dagsläget är intrimmade till maxeffekt då det läget dom är i idag är till för att man ska gradvis börja vänja sig vid att sortera alla ljud som plötsligt kommer mot en från alla hörn och kanter. Man blir väldigt trött i huvudet och det kliar ibland i öronen, speciellt på vänster, så man blir nästan tokig men med lite vickande fram och tillbaka på insatsen så går det över.
 
Det är så värt kostnaden.
 
Det är få som inser vilken skillnad det gör för en och hur mycket man har gått miste om i flera år. Visst man får offra och prioritera vissa saker ett tag framåt, men då det är ett måste så är det ett måste. Bara för att Ni ska få ett perspektiv hur LÅNG tid detta har tagit, så gjorde jag första undersökande hörselprovet 2014 och fick komma vidare till nästa först i år och 4 - 5månader senare få dessa. Köerna är obeskrivligt långa.
 
Plugg Unity
 
Nu kan jag dessutom ta itu med pluggandet på allvar, för en del av kurs materialet ligger faktiskt ute på nätet i form av videon. Det var lite svårt att följa det som hände när man fick ta om samma sekvens kanske 3 till 4 gånger och den ena gången högre än den andra i volym, så blir jag klar med detta så kanske jag kan börja göra spelappar eller nått liknande, vilket är slutmålet av kursen. Tur att jag inte har varit under tidspress med den, då jag gör det helt frivilligt.
 
info
 
Nä, nästa inlägg blir nog Tisdag eller Onsdag. Återstår att se men då med mer info angående det förstnämnda.
 
 
Godnatt och Godmorgon från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg