Schade

"Howard Carpendal med låten Schade"
( Schade = Skit också eller synd )
 
Jag vet inte om det är ett allmänt problem, men ser Ni inte låten under bilden i Firefox så prova Edge, Internet Explorer elller Google Chrome. Jag har vetat om detta problem ett antal dagar men jag har inte tänkt på det annat än nån glitch som jag har på min egen dator, men fick höra av en vän att denne inte heller ser låtarna eller kan lyssna på dom. Jag provade Chrome och där fungerar det utan problem i alla fall, även på mobilen.
 
Det var i alla fall del 1 av problematiken och nu del 2. Som Ni ser är det bild på Sjukhuset i Skellefteå. En av dom bättre och mer smickrande än det jag sett hittills, men besöket har Ni läst om i tidigare inlägg. Nu blev det dock en förlängning av det hela då jag fick panikartad andnödd under natten mot idag och fick in på akuten med ambulans. Detta påkallades av ett stressmoment som hände under tiden jag sov. Varför? Har ingen aning faktiskt, men jag fick i alla fall åka hem vid 11 tiden idag.
 
Jag promenerade från Busshållplatsen nere vid E4an och hit, den längre vägen och gick sen förbi Coop Nära och köpte lite alvedon och nått brödsmör. Jag menar, baka bröd eller köpa bröd och sen upptäcka att man dessutom hade slut Lätta. Funkar Riktigt Bra -.- eller inte :-P Nu sitter jag i alla fall med en efterlängtad kopp kaffe, rostad macka och kollar in lite YouTube klipp.
 
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.