Ur Mitt Fönster

"Streaplers med låten Regnet Faller Mot Mitt Fönster"
 
 
 
Allt Du behöver säga är, "Ja jag vill också", om du känner dig träffad när du läser detta, och ta det stegen som behöver tas för att förverkliga det. Stå för dina ord! Slut med rund dansandet och katten kring het gröt! Man blir inte yngre och lyckligare av att dra ut på det hela.  ;-)
 
Men....
 
nu till nått helt annat. Sundsvall i stoooora bokstäver där man minst förväntar sig det, men riktningen går inte ta miste på. Nu börjar omgångarna för TimråIK hockey och hela HockeyAllsvenskan sina innan det blir Final och Slutspel och kval samt MecaHockey Games. Spänningen stiger. Blir detta steget upp i SHL igen för TimråIK eller ska vi fajtas ytterligare en säsong i Hockey Allsvenskan. Det har blivit en berg och dalbana så här i sista timmarna av säsongen med TimråIK nere på en 6:te plats. Jag hoppas och rotar för att dom går upp till SHL i år, trots att det har varit några riktigt usla matcher som har spelats. Det har dock varit den starkaste säsongen på ett tag och det tycker jag dom ska få all heder för. Ja, jag har TimråIK i hjärtat, säga vad man vill om den saken. Alla kan ju inte hålla på samma lag, och bara för att man håller på andra lag än en själv gör en inte till en sämre människa.
 
Skellefteå AIK följer samma plats markering. Det har frågats vad jag tror blir den sistnämndas slutliga placering för säsongen och jag har sagt en 4:de plats. Nu återstår det bara se om jag har rätt. Det kan ju inte påstås att SkellefteAIK har spelat deras bästa säsong. Det har varit en fruktansvärt massa krabbgång och slarvigt spel. Ibland har det till och med sett ut som om dom gett blanka "fan" i hur det går med den dåliga motivationen som dom verkar ha haft denna säsong. Nu ska jag inte ge mig in på en onödigt lång spekulation om detta men jag tycker ändå att jag har rätt till min åsikt så som den är.
 
Det var en bit att köra till Sundsvall, eller ja, rättare sagt Härnösand, där jag befinner mig i skrivande stund. Jag har varit assist åt en som fotat idag i ett sammanhang. Jag går inte in på det mer än så, men när jag ändå är här nere så kan jag ju likaväl gå på TimråIK - Modo matchen när jag nu också har biljett(er) till den matchen. Har jag nån med mig? Svar, Nej! Jag hoppas bara att inte vädret busar upp sig så pass illa som SMHI har utlovat för då blir det inte kul köra tillbaka norröver efter matchen, så ja, så ser det ut i skrivande stund.
 
Mer på Fredag
 
 
Godkväll och Godnatt från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg