Under The Weather

"Justin Bieber med låten What Do You Mean"
 
Innan nån kommenterar låt valet så ska jag på direkten säga att jag INTE är en "Belieber." Inte på långt när, men bara för att någon annan gillar honom så dömmer jag inte ut den personen. I det här fallet är det min vän Emelie i Härnösand. Grattis på Födelsedagen och här är den låt som spelas på repeat hemma hos dig. Synd jag inte kunde vara där som du ville men jag vill inte smitta dig med maginfluensa, om det nu är det.
 
Jag tror det är magsår mer än nått annat, men men. Som i förra inläggets uppdatering så skrev jag att jag blev hemskickad med diagnosen magsjuka/maginfluensa och därmed borde vara hemma istället för på sjukhuset. Jag är inte så förvånad att jag åkte på detta, men det har börjat släppa magonda så smått så med lite tur så är jag kvitt skiten ("-.-") innan helgen. Nu yoghurt!
 

 
English:
 
Before anyone comments my music choice for the day, let me make it clear off the bat. I am not a Justin Bieber fan. Not near it. I do not however condemn anyone else that likes him/ his music. In this case it is my friend Emelie in Harnosand. Happy Birthday och here is the song that goes on repeat at your house. A pity I couldn't be there as you wished, but I prefer not to take the risk that you get infected by this stomachflu.
 
I am more inclined to it being the ulcers that have broken, but it may be wiser to listen to the docs. As I updated (in swedish ) in the previous inlay I got sent home early this morning with the words to stay at home until I had recuperated completely. I am however not surprised I got hit by this stomachflu, but the stomach ache has started releasing so with some luck I will be free from this by the weekend. No to drink som Yoghurt!
 
 
Godmiddag och Godkväll från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg