Soft Start

"Nine Below Zero med låten Soft Touch"
( knappast 😛 )
 
Vad har då mina, off social media platforms inneburit i helgen. Se själv.
 
 
plus jag har experimenterat en hel del med green screen, både film och foto mässigt. Jag har inte kunnat få det riktigt 100% igt ännu, erkännas måste, av den enkla anledning att jag saknar den rätta belysningen och som Ni nog kan gissa, är INTE billig att köpa. Fram till dess att det är möjligt så får jag improvisera med lite billigare varianter. Dock måste jag säga att det är väldigt intressant att hålla på med. Nu kan jag placera migsjälv bland annat i mina 3d miljöer som jag skapar i Blender3d programmet, och nu ska jag göra en sån där snurra och fota 25 bilder och se om jag kan återskapa migsjälv i 3d och sen försöka animera migsjälv. YEAH RIGHT 😂😂😂, men man vet ju inte om man lyckas förrän man har försökt eller hur? Jag har tagit upp en del av det här i den första videon om kanalen och vad jag pysslar med.
 

English:
 
So what have I done on these social media free days? These both videos are part of this weekends work so to speak. A lot of experimentation with green screen technology, both for filming and still imagery. I have however had a bit of trouble getting it 100% right although it is close of the simple reason that I do not have the correct lighting and as you can guess, that kind of equipment is expensive. So, until I can afford to invest in it I am going to improvise with some cheaper alternatives. However, I must say it has been interesting to work on and deal with. Now I can place myself in the 3d enviroments that I create in Blender3d, and now I am going to use a certain app to take 25 images of myself and see if I can recreate myself as a 3d figure. After that I will attempt the impossible. Animate myself 😂😂 YEAH RIGHT!, but then again, one never knows until one has tried it. I have raised a bit of this in the first video about my channel and what I do. Take a look.
 
Goddagens och Hej igen från Bloggen.
 
.
 

Helg Paus

"Demi Lovato med låten Give Your Heart A Break"
 
Tebax Måndag kväll
Back Monday evening. Social Media break on all platforms until then. Have a nice weekend.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 

Skapa Create Make Tillverka Posta

"Chaka Khan med låten Like Sugar"
 
Snabb summering. I bild ovan. Färska tagliatelle, älgkött i tacos ost och lök sås. Till det en variant av Ceasars Salad a la mig. Skillnaden är att jag har strimlad vitkål och strimlade morötter i den och har smakförstärkt med gurk majonäs. Det ger en viss sötma till salladen då själva ceasar dressingen är lite besk och kryddig. Som en sötsur sallad med andra ord. Tacos grejset består av lök, vitlök, paprika, chili, habanero, tacos kryddor, köttet, persilja och en naturell creme fraiche och en gnutta grädde som man sen blandar smält ost i och rör sen ner alltihopa i övriga kryddor. Super gott blir det.
 
Vad har hänt idag? Lite sol, lite regn, lite sol igen och så strila lite regn och sol och sen hållit sig runt 10'C och just nu är det 7'C. Yes vi går mot hösten och ska jag vara ärlig, så ogillar jag det då jag vet att jag kommer få ha mer ont än annars i kroppen, men, ja, bara bita i sura äpplet och leva vidare. Jag hade tänkt filma idag med visa nödvändiga detaljer har inte dykt upp än och det har man postnord att tacka för. Hoppas dom kommer fram hela den här gången och inte som sist. Suck 🙄🤷‍♀️. Orka bråka med dom om det för innan det är utrett och avslutat så har det gått ett år och va tusan har man för nytta av det då?
 
Goddagens från Bloggen.
 
.