Blogga Varför

"Lemon Tree med låten Fools Garden"
( ja jag har använt denna låt förut men texten är så passande till hur jag känner det just nu)
 
Swedish only. Ja, det kan man ju undra när man nu sitter här exakt 10½år senare. Jag tror nog att det har mer blivit en vana. Ibland har det varit en nödvändighet och ibland har det visat sig vara en förbannelse. Det kan dock utan tvekan konstateras att det har i grund och botten ändå varit en dagbok av både glädje och djup sorg och depression och har varit ett utlopp för mig. Somliga kan ju tycka att det är sånt man håller för sig själv. Jag menar, en dagbok i dess originella bemärkelse har ju varit att det ska hållas hemligt, inlåst i en bok med hänglås eller inlåst i nått skåp som man själv bara har nyckeln till.
 
Vi alla har olika åsikter om det hela. Det är ju "var mans egendom" för att använda ett gammalt förlegat uttryck. Idag i vår social media värld så är det få som fortfarande inte har någon som helst kontakt i etern. Mobiltelefonin, instagram, facebook, snap och en hästlast med andra ställen drar in folk till sig som flugor till sockrat flugpapper. Jag hade många olika tidigare, men har idag begränsat ner det till bloggen, facebook (sällan besökt), youtube och instagram. Spelar spel på Steam för att fördriva tiden då jag inte har något annat bättre för mig. Jag har ju inga musik instrument kvar så det är ju lite synd, och det musik instrument jag vill ha kostar så ini ******* mycket att det kommer förbli ett önsketänkande i resten av mitt liv om jag inte vinner ett par miljoner så att säga. Även det lär vara svårt då jag i princip aldrig spelar hazard spel. Det få gånger jag gör det rör det sig om knappt 50kr så det säger sig självt att man inte kan vänta sig nå större utdelning.
 
Hur som helst så har jag då tvättstugan ikväll och denna gång ser jag till att spärra dörren in till tvättstugan med bokningsklumpen så jag inte får min tvätt tid kidnappad igen. Det är så otroligt irriterande så det finns inte.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg