Blogga Varför

"Lemon Tree med låten Fools Garden"
( ja jag har använt denna låt förut men texten är så passande till hur jag känner det just nu)
 
Swedish only. Ja, det kan man ju undra när man nu sitter här exakt 10½år senare. Jag tror nog att det har mer blivit en vana. Ibland har det varit en nödvändighet och ibland har det visat sig vara en förbannelse. Det kan dock utan tvekan konstateras att det har i grund och botten ändå varit en dagbok av både glädje och djup sorg och depression och har varit ett utlopp för mig. Somliga kan ju tycka att det är sånt man håller för sig själv. Jag menar, en dagbok i dess originella bemärkelse har ju varit att det ska hållas hemligt, inlåst i en bok med hänglås eller inlåst i nått skåp som man själv bara har nyckeln till.
 
Vi alla har olika åsikter om det hela. Det är ju "var mans egendom" för att använda ett gammalt förlegat uttryck. Idag i vår social media värld så är det få som fortfarande inte har någon som helst kontakt i etern. Mobiltelefonin, instagram, facebook, snap och en hästlast med andra ställen drar in folk till sig som flugor till sockrat flugpapper. Jag hade många olika tidigare, men har idag begränsat ner det till bloggen, facebook (sällan besökt), youtube och instagram. Spelar spel på Steam för att fördriva tiden då jag inte har något annat bättre för mig. Jag har ju inga musik instrument kvar så det är ju lite synd, och det musik instrument jag vill ha kostar så ini ******* mycket att det kommer förbli ett önsketänkande i resten av mitt liv om jag inte vinner ett par miljoner så att säga. Även det lär vara svårt då jag i princip aldrig spelar hazard spel. Det få gånger jag gör det rör det sig om knappt 50kr så det säger sig självt att man inte kan vänta sig nå större utdelning.
 
Hur som helst så har jag då tvättstugan ikväll och denna gång ser jag till att spärra dörren in till tvättstugan med bokningsklumpen så jag inte får min tvätt tid kidnappad igen. Det är så otroligt irriterande så det finns inte.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

What Did I Tell

"Clemens Vand De Ven med låten Did I Tell You"
 
 In Swedish and English.  Jag sa ju att jag är ute och går runt 22 tiden på kvällen. Inte alla dagar, men när jag känner mig okej eller behöver tänka och absolut inte när himlen hittar på att pissa på en. Ikväll är det som lagom svalt så det blir en sväng även denna dag, precis som igår. Idag hade jag tänkt förlänga sträckan hemifrån till E4:an och hem igen. Jag måste vara lite försiktig så här innan jag fått alla avtrubbade leder och muskler i full funktion igen efter att inte ha kunnat träna ordentligt på så lång tid. Det går då bättre och bättre för varje dag, om myggen låter bli en vill säga. 😛🤪
 
Hur som helst så har det varit en lugn Söndag. Jag fick en sån där förbaskades hjärntanke natt som gjorde det omöjligt att somna. När jag till sist fick komma till ro var klockan närmare 6 på morgonen och då vaknade jag 13:30ca vilket inte var det jag planerat men ja. När jag såg molnformationen i bilden till vänster så tänkte jag på när jag ung och vi var ute och reste och för att fördriva tiden så räknade vi moln, vad dom verkade föreställa och så vidare. I denna kan man ju undra om Stålmannen försöker kamoflera sig som ett moln eller?
 

 
English:
 
I told ya that I am usually out walking round 10pm in the evenings. Not every day, only when I feel okay or need to think and absolutely not when the heavens decide to piss on me. Tonight it is pretty cool weather so yes I will take another walk, just like yesterday. Today I have thought about making the stretch a little further from my home to the main highway and back. I have to be careful though since my limbs are a little out of pat and muscles aren't quite co-operating due to that I have not been able to train properly for a long time. It is better and better for each walk and is quite pleasant as long as the darned mosquitos leave me be. 😛🤪
 
It has been a largely calm Sunday. I had one of those annoying thought nights leading to today which made it impossible to sleep. When I finally got to sleep it was around 6 am and I woke up at around half past one which was not exactly planned. When I saw the cloud formation in the above picture to the left I got to thinking of when I was younger and we were out travelling. To pass the time we noted the clouds and then tried to guess/imagine what each cloud looked like and so on. In this one, one can wonder if it is Superman that is trying to camoflage himself as a cloud or something.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Video Update From Yesterday

Video från ovädret. Vid from yesterdays thunderstorm.
 
 
Kom ihåg att ställa in kvallan som Er dator,platta eller mobil klarar av.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.