Tråkigt Att Det Ska Finnas Såna Illamåenden

Bildbomb från ETSMP och ETS2 och mina 2 fordon. Customability deluxe och verklighets troget!
 
 
 
 
 
 
"Då det är den 1sta December på Tisdag1 och första Advent kickar jag igång Jul temat med denna"
 
Det blir inget inlägg imorgon så då måste jag väl slå till med 2 dagar. Jag har medvetet kört varannan dag nu några gånger. Detta för att det blir rätt intensivt fram till Jul i bloggandet. Jag har funderat hårt hur jag ska fylla månaden och jag tror jag ska fortsätta på Julsagan som jag påbörjade ifjol. Om inte jag bloggar en av dagarna så blir det dubbelt inlägg dagen efter. Allt beror ju förstås på vad som händer den närmaste tiden.
 
Just idag så mår jag väl inte så värst bra. Jag har ont i bröstet och ryggen. Jag dravlade till det igår när jag lyfte den tunga glasskivan och råkade komma snett och då small något till. Känner av det fortfarande idag plus jag vaknade med världens huvudvärk vilket tyder på att jag har sovit alldeles på tok för hårt inatt. Jag känner mig visserligen pigg i sig men mår illa vilket inte är så kul. Jag ska äta nå yoghurt och se om det ger med sig. Jag har också en annan förklaring. För mycket lakrits igår 🙄😂 och jag har aldrig varit en som tålt lakrits i större mängder men jaja, godis måste man väl få äta nångång emellanåt eller? Nä, om jag ska försöka få i mig lite frunch och sen se om jag kan få något gjort trots måendet.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
 

In Time For Something

"Lasse Berghagen med låten Du Är För Alltid En Del Utav Mig"
 
Ja det är sant. Go figure!
Så, ja, så här såg E4:an ut den 20:de och om jag får säga nått om det så är det när vägen ser ut så här som jag hatar den mest. Här kommer man susande i 100 knyck och så plötsligt under detta är det is halare än en skridsko bana. Tjosan hejsan så styr man åt ....... Nu hände inte det mig, men det är så många som råkar ut för det varje år när vintern sätter in. För sjuttsiken anpassa körningen till väder förhållandena om inte Ni kan hantera växlingen. Jag har testat vara av vägen jag med. Så länge det går bra så är det inte värre än lite pinsamhet över rådande obekväma situation. Ta tag i det and move on!
 
Vädret har verkligen varit #2020 det med. Endera regn, snö, slask eller varmt och regnigt eller grått som restriktionerna. Visst man tycker ju man borde vara van vid det men varje år knorrar man över vädret no matter what, så lev med det. Inte bättre är det av att dom tror att covid'den kommer bara lätta lite och vara långt in på #2021. Modernatur verkligen sålar i agnet nu. Jorden är överbefolkad så då skördas det liv för att minska ner belastningen ett tag så hon får ta ett djupt andetag. Det kristna säger att det bra folket plockas först och lämnar kvar det icke troende eller syndarna. Alla får väl tro vad dom vill.
 
Idag hittade jag två glas dörrar som är tonade och la till det till bordet för att göra en split effekt och det ser riktigt bra ut. Har nu funderat på att utöka med ett stjärn mönster i mitten av stora spegeln med enbart fast sken som går slå på och av för sig och runt det ett Märklin Jultågset som dekoration. Den ska naturligtvis utökas så småningom till vanliga vagnar mellan tex Påsk och Jul. Bara för att vara lite annorlunda och att pröva mig på det. Nej det kommer inte vara ett aktivt tåg, Enbart dekorativt och om jag någonsin får råd att köpa en vettig 3D skrivare så kan man ju skriva ut egen designade byggnader och så där som går måla och använda. Ja, jag funderar mycket och mycket idéer som säkert aldrig blir av pga olika saker, men det skadar ju inte tänka eller låtsas vara Uppfinnar Jocke en stund i livet. Eller?
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

I Know What I Know

"Ensiferum med låten Victory Song"
 
Ja det är lite av en victory. Jag blev förbaskad på attityden jag möttes av på en vårdinstans här uppe i Norr. Nämner ingen specifik plats, men det slutade med 2 brev på 1177 och att dom ringde upp mig för att försöka "reda ut" det hela. Det slutade med att dom till slut förstod min sida av saken och om än inte själva åtgärden inte görs nu så kommer det i alla fall bli i Januari nästa år, men endast under förutsättningen att jag lovade ringa in det som akut ärende om det blev dåligt med mig eller att jag kände mig orkeslös igen pga mina blodvärden. Järn anemi ser dom allvarligt på tydligen. Jag har faktiskt varit piggare den senaste tiden och kunnat hålla igång hela dagarna men det kan väl också tillskrivas att jag har vänt dygnet rätt. Det gör väldigt mycket.
 
Nu blir det i alla fall lite spel och sen sova. Jag orkar inte sitta och löda mer idag. Jag har 74+126=200 anslutningspunkter att löda och jag har gjort ungefär hälften. Lödtenns rök är inte det hälsosammaste att snosa i sig under en lång tid och jag har inte ett avancerat utsugs system utan bara en fläkt med ett kolfilter som är ett hemmabygge. Det får duga för detta projekt. Jag ska se om inte jag kan tillverka en egen anordning som jag kan koppla till ventilluckan i väggen vid behov. Lite fantasi och lite tankekraft så löser jag det. [|\|]
 
Goddagens från Bloggen.
 
.