Wierd Ride

"Kuroki Meisa med låten Wired Life"
 
Hemma nu...och hann väl i grefvens tid så att säga. Detta väder är ju för roligt. Var bra och fint, till strax före Sorsele, sen öppnade himlen säg. Avstickaren till Umeå blev okay, tills jag var halv vägs hem och sen när jag kom hem så såg det ut så här som Ni ser i bild. Kung Bore måste bara få sitt sista sagt innan Maj tar vid. 🤷‍♀️ Resan gick bra så ja, lite omväg blev det ju men nu har i alla fall Marran en bra bil som är praktisk jämfört med det andra endast "sommaråket" som hon hade ledsnat på som inte något rymtes i. 😂 Visst är det kul med ett vrålåk men ibland vill livet att man hellre ska ha något man kan lasta i, men hujeda mig va fort man kommer upp i hastighet och i begränsade Sverige så har det hästarna ingenstans att springa fritt. Dom blir så otåliga att bakbenen släpper mark fästet för det minsta lilla. Nä nu middag för nu är jag ordentligt hungrig då jag inte ätit nått sen kl18 igår. Det är ganska så precis 24 timmar sen snart.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Anstormningen Av Mil

"80's and 90's Fullt Album"
 
Jag lämnar den oförminskad. Idag har varit en lååååång dag minst sagt. Blir tidigt isäng då jag har suttit bakom ratten i lite för många timmar. Imorgon ska jag till Sorsele fram och tillbaka med en avstickare. Det är ju lite drygt 2½ timmar dit från Skellefteå så lägg till ytterligare 35 minuter från där jag befinner mig nu hemma. 3½ timmar hem sen med avstickaren. Då jag inte kör min bil, utan Marrans som hon sålt så har jag följe bil som sen skjutsar mig till avstickar platsen där jag hämtar en annan bil, mer praktisk, som hon har köpt och kommer hämta i Skellefteå senare under nästa vecka dit jag ska köra den imorrn , och sen blir jag hemskjutsad. Tack för det 😊 Slipper jag ta bussen i dessa tider.
 
Jag har ju ändå inga Valborgs planer så om jag bedömt det hela rätt borde jag vara hemma igen runt 15-16 tiden med tanke på vilken tid vi åker. Han som kör följe bilen är pensionär, (Marrans pappa), och har fått sina 2 vaccin sprutor så jag hoppas att man slipper åka på nått av dom som vi träffar i vår tur. Jag tar med mig desinfections medel för att torka av inuti den andra bilen som ska hämtas innan jag kör hemåt. Låter lite krasst men jag har sagt det för dom att jag kommer göra det och det verkade vara okej för dom och dom förstod. Nä godernatter och sov så gott. I OBS: Man kan göra sånt här för att man bryr sig och för att man har en väldigt fin kompis som jag är mycket rädd om, och med tanke på allt hon har gjort för mig, så är detta en liten sak att göra för henne. 😉😊
 
In Swedish only. Too tired to translate after a very long day on the road. More road tomorrow.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Längtar Du Hem Till Byn

Videon passar nog bra för hemlängtande Lövångers bor.
 
Jag passar på och tar en samhällsrunda när jag jämför kvaliten på 2 olika kameror. Nytt mot gammalt (mindre bild). Mer förklaring i själva videon. Kommer du hem till valborg eller blir det i sommar? Jag kör förbi hemmavid din place enkomerst för dig! Enjoy. Ni som vill ha musika istället för snack (bara första 2 minutrarna) kan ju lyssna på:
 
"Alvin and the Chipmunks med låten You Are My Home"
 
Idag hade man så många planer och som vanligt så ville det sig inte riktigt. Aja, finns fler dagar förhoppningsvis. Har börjat bli nyfiken på när dom ska orka kalla en för vaccination. Det är nödvändigt. Det är tänkt jag ska in på lassarettet (sjukhuset) nästa vecka på en nedsövd undersökning, men nu tvivlar jag återigen då två av mina bekanta har besök Skellefteå Lassa och hade testats innan för Covid och inte var smittade och en vecka efter sjukhus besöket så testade båda två om sig och var smittade. Jag skulle föredra vänta med denna undersökning tills efter jag fått vaccinet och vet att det tatt skruv. 🤷‍♀️ Blir att ringa imorgon bitti och prata med läkaren ifråga om dom ids ta samtalet vill säga.
 

English:
 
I took the opportunity to take an extra spin around the town in the video to compare 2 different cameras. New versus old (smaller inlaid pic) More explanation in the video. Are you coming back to town on Night of the Spring Fires or will it be later this summer? Enjoy a trip down memory lane. You that rather listens to music can do so by listening to the added vidstrip. Today started with a good number of plans but as usual it didn't quite make it all the way. Oh well...hopefully there are more days ahead. Next week they had intended for me to do an examination in hospital while under anestesia, but two people I know went in tested for covid and where not affected. 1 week after coming from the hospital they were infected. I prefer to wait until I have recieved my vaccination and know that it has taken effect before doing this so I suppose I will have to make a phone call tomorrow to the doctor, if he/she even bothers to talk to me. No, I am sorry, I don't trust them at the moment, because they are too busy with covid patient crisis and it feels that we that aren't in dire need of assistance are more of a pain somewhere even if the examination is to rule out potential death risk and blood loss for me.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.