Okay Back To Reality

"Kevin Ponstein med cover låt av Vanessa Mai's Ich Sterb Fur Dich"
( Kevin är en ny Wersi orgel uppkomling men kan det han gör! Riktigt bra takt )
Översättning på titeln "Jag dör för dig"
 
...dock i bild är nog den i särklass största besvikelsen till måltid jag någonsin ätit på hamburgar stället X-Krysset i Skellefteå. Hamburgar köttet var inte igenom stekt och var som lädder lappar i smaken, nästan ingen sallad eller dressing, och då hade även den dressing som associeras till Dubbel-Buren utelämnats samt en del av innehållet till den traditionella hamburgaren fanns ej heller med. Lökringarna var som överfriterade stenkakor och hade helt tappat smaken för att inte tala om att det har gått för långt med den "miljötänkandet" i verksamheten. Visst det är bra med miljötänk men det ska INTE gå ut över smak kvaliten på maten som serveras. Nä, nu får Ni skärpa Er. Jag är inte den enda som har börjat reagera. Jag hade god lust att gå tillbaka med det och begära att Ni åt upp det själva framför mig och sen ge mig pengarna tillbaka, men jag var så trött efter denna dagen som hade börjat 04:15 på morgonen att jag helt enkelt inte orkade tjafsa om det. Blev att jag kastade bort drygt hälften och fick göra mig en macka och en kopp te när jag kom hem istället. Åtminstone kaffet i bild var just så pass drickbart!
 
Nu är det Lördag och jag har en transport att ta hand om åt någon. Det lär ta mesta dagen i anspråk men förhoppningsvis inte så länge.
 
English: the above part of this post is a critique to a burger place I have frequently frequented and it is directly pointed at them. Therefore I am not translating this particular post. Next post will be on another subject.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.