Det Kommer En Tid Då

Snö-lefant?
Ni får lyssna eller inte. Tvingar ingen 😛 Det är i alla fall en helt ny componerad låt jag gjort.
 
Tyvärr faller den nog inte många i smaken, men bortsett från det är det timvis med pröva sig fram och kanske den mer komplicerade låten jag någonsing gjort. Detta är i raw format. Alltså den är inte redigerad, ändrad, lagt till instrument och sekvenser, utan är som det låter på ett midi keyboard. Efter redigeringen och det kommer framöver och då kommer det låta mer "professionellt" så man kan höra lite skillnad på raw och braw så att säga. 🤷‍♀️🎶🥶
 
Hur som helst måste jag iväg på en liten sväng till återvinningen och Coop-Nära om typ en halvtimme och köpa in lite ägg, mjölk och alvedon. Jag tänkte göra friterade revbenspjäll med makaroner och löksås till middag. Först blir det lunch och kaffe då jag bara varit vaken typ 2½ i timmar och känner mig fortfarande som en zombie efter 11,5 timmars sömn.
 

English:
 
You can listen, or not. I ain't forcing anyone 😛 It is a new song that I have composed recently.
 
Unfortunatelyu it may not fit everyones tastes, but apart from that, I have spent hours on hours testing this way and that and putting together one of the most complicated ones I think I have ever done. It is in raw format. In other words, unedited, unchanged, un-reinstrumented and un-accompanied or unsequenced. It sound just like the raw product of a midi keyboard. After editing and things it will sound a bit more professional so one can get the difference between raw and braw so to speak.🎶
 
Anyway, I have to do a little out spin to the recycling and then to the local store in a half hour or so and buy some eggs, milk and paracetamol. I have in mind to make deepfried pork ribs with pasta and creamy onion sauce for Sunday dinner. However, first som lunch and coffee so I get out of zombie zone since I only have been awake for a little over 2½hours after 11½hours of sleep.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

When The Mood Is Ignited

"Backyard Babies med låten Good Morning Midnight"
( somliga säger hård rock, andra metal )
 
Ditt val. Det är i alla fall min så kallade 🎶🎵 mood idag. Pallar inte det lugna eller dansanta att lyssna på denna dag. Den här liksom suger in och imploderar rese sug och sällskaps sjuka i tankarna och känslorna. Ibland blir ensamheten och tillbakadragenheten lite övermäktig och då är det bara bedöva det på ett eller annat sätt. Med det sagt är det gränsfall högt, men jag vill inte störa grannarna så jag får hålla ner det en smula. Sen, jag vet, kommer det göra tinnitusen värre, men för stunden är det skönt slippa den och istället höra musiken som den är.
 
Så vad händer idag? Inte så mycket. Hade tänkt baka men känner mig inte motiverad till det det minsta lilla. Istället tog jag mig en tidig midlunch och så har jag knaprat upp det chokladscones som jag gjorde till frukost istället. Vi får väl se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

I He Ger Dax

"Bradley Cooper med låten Maybe It's Time"
 
I säger då det, ja, i säg då det, he vor nog dax att ta tjura ve hornen och få ne gjort. Idag har varit en riktig slö dag. Jag hade planerat så mycket hittan och dittan och si och så, men tror Ni det blev gjort nått åt? Nej, och absolut nej igen, fast.....jag spelade in min senaste låt i raw format och publicerade den på insta, med fel och allt. Som jag har sagt, "I am whom I am and will always be, errors or good." jag är den jag är med både bra och dåliga sidor och det är sån jag lär förbli så det är bara att acceptera det.
 
Nu, ja, vad nu? hmm...ha tråkigt? eller göra något konkret som att diska och plocka undan i köket eller...spela nått spel. Beats me! 😉🤷‍♀️ Jo förresten. -20'C och om jag fattat det hela rätt ska det bli -30'C framöver här.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.