Spontan Åktur

"The Weeknd med låten I Feel It Coming ft Daft Punk"
(mycket Michael Jackson stuk på denna)
 
Spontan körning till Skellefteå blev det idag och hjälpa en med körning av skräp och gamla möbler för att sen köra nya hem till hen. Det kommer en vlog lite senare här med snack på både svenska och engelska. Jag har nyss kommit hem och är redigt trött då jag har trots allt varit igång sen 5 imorse då sömnen av oförklarlig anledning plötsligt tog slut.
 
Jag bjöds på pizza ochså vilket satt riktigt bra. Jag måste ha varit hungrigare än jag trodde då jag faktiskt lyckades skyffla i mig hela alltet för omväxlingens skull. Den satt där den skulle och var god så in i bomben. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund ikväll.
 
Om Ni undrar om jacken i rattens så är Marran orsaken till dom. Det var en som körde in rakt framför henne en gång då hon lånade bilen och fick panik bromsa och nöp åt ratten så hårt med hennes naglar att det blev skada på den. Hon var alldeles kritvit och skakis när hon lämna igen bilen en stund senare. Jag sa det viktiga var att hon klarat sig och att det var duktigt jobbat att ha klarat bilen också. Jag förstår dock henne helt och hållet för jag har råkat ut för det där både en och annan gång. Okynnes bromsning efter en omkörning i hög hastighet är livsfarligt.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Do You Know The Feeling

"Shag med låten Know The Feelin' "
 
Lol. Jag håller med dig missan, det är bara traggla på och följa samtalets....eller....livets gång. Det har verkligen inte varit mycket som hänt lokalt i alla fall. Utrikes har olje tankar exploderat, SpaceX SN11 har exploderat, Evergreens Ever Given har kört fast och lossnat i Suez kanalen, i Madagaskar har folk rymmt från Islamistiska Inhemska terrorister, I Syd-Afrika använder dom en favorit i vaccin tillverkare kallad Johnsson och Johnsson (ett mycket vanligt namn där i allt från shampoo till medicinska plåster produkter), i Brasilien spårar Covidden ur i ändå större format och min vännina i Sao Paolo fnyser åt Bolsanaro och kallar honom för Hitler för han är så känslokall, i Sverige drar man öronen åt sig och drar tillbaka tidigare lättnader, i Finland försöker dom stänga igen på ett öppet sätt och i Tyskland och Frankrike blir det stängd Påsk, medans i Italien.... Ja Ni fattar. Vet hur det känns. 😛🤪kviddevitt🎶🙄
 
oh no no english. Use google translate. It will be about as interesting as the content of this post. Have a good laugh.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Steg För Steg För Step By Step

"Benny Anderssons Orkester med Finalpotpurri"
(valet baserat på artikel i Aftonbladet)
 
Enkelheten själv i måltiden i början av inlägget. Jag hade inte potatis hemma att göra hemlagad potatismos vilket jag hellre föredrar över puder eländet som säljs i butik. Dessutom är det roligare att stå där och stompa ut potäterna till mos själv eller? Tycker jag i alla fall. Får ta ut lite "aggression" på dom. Nä skoja. Enklast är ibland enklast. Man kan ju ta vilken korv man vill, eller varför inte koka tunna morötter och använda istället för korv.
 
Jag läste om musikernas svåra tid, bland annat artisterna i bild som figurerade i tidnings artikeln och då tänkte jag först ta det 2 konserterna från 2011 med i detta inlägg. Det är synd att det har blivit som det har blivit, dock har jag en idé som kanske skulle kunna rädda situationen åt dom men jag har inte ett humm om hur jag skulle gå tillväga att ens komma i kontakt med dem eller ens registrera idéen till en verklighet. Jag säger inte hur här ännu men jag måste forska i det ytterligare. Det slutar nog som en bra idé som får lämnas åt fantasin i slutändan ändå. 🤷‍♀️👻
 
Hur som helst, jag undrar vad tusan jag gör för fel, för nu har jag misslyckats med två kakor i rad eller så är det ugnen som buggar. Blir till att göra några försök till med lite andra mått och dimensioner så får vi se om jag kommer underfund med vad som felas. Det är så när man experimenterar med recept. Trial and error som dom säger på Engelska. Gör om, gör rätt. Hiyaa!
 

English:
 
Simplicity incarnated is what the dinner pics are all about. I didn't, as last time, have tatoes at home to make mashed potatoes. I prefer making it myself over that powdery substance they have in stores and call potatoehash. On the one end it is more fun to stand and stomp out the freshly soft boiled potatoes and on the other it is a way to get rid of some "aggressive" emotions. Just kidding of course. One can use any sausage one wants, or why not two thin soft boiled carrots and use that instead of wurst.
 
I read in the evening news about the musical artists hard time, where 2 of the artists in the video above were asked about how they are dealing with the covid crisis in the industry. At first I thought I would use two recorded conserts from 2011 but chose this one as a pointer at their situation. "The ending potpurrie" I have an idea how to deal with this issue, but I have no idea as to how to get it sorted, but I will have to look into it more. It probably just ends up as a good idea left to rott in the fantasy world. 🤷‍♀️👻
 
Anyhow, I am also wondering over what I am doing wrong or if it is just my oven gone bad, since I have two failure strikes baking a certain cake in a row. I will however try and try again until I figure out what the heck is playing up. That is what happens when you dabble with a new recepie idea and have to the trial and error bit. Redo, try again, get right! Hiyaa!
 
Goddagens från Bloggen.
 
.