Spontan Åktur

"The Weeknd med låten I Feel It Coming ft Daft Punk"
(mycket Michael Jackson stuk på denna)
 
Spontan körning till Skellefteå blev det idag och hjälpa en med körning av skräp och gamla möbler för att sen köra nya hem till hen. Det kommer en vlog lite senare här med snack på både svenska och engelska. Jag har nyss kommit hem och är redigt trött då jag har trots allt varit igång sen 5 imorse då sömnen av oförklarlig anledning plötsligt tog slut.
 
Jag bjöds på pizza ochså vilket satt riktigt bra. Jag måste ha varit hungrigare än jag trodde då jag faktiskt lyckades skyffla i mig hela alltet för omväxlingens skull. Den satt där den skulle och var god så in i bomben. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund ikväll.
 
Om Ni undrar om jacken i rattens så är Marran orsaken till dom. Det var en som körde in rakt framför henne en gång då hon lånade bilen och fick panik bromsa och nöp åt ratten så hårt med hennes naglar att det blev skada på den. Hon var alldeles kritvit och skakis när hon lämna igen bilen en stund senare. Jag sa det viktiga var att hon klarat sig och att det var duktigt jobbat att ha klarat bilen också. Jag förstår dock henne helt och hållet för jag har råkat ut för det där både en och annan gång. Okynnes bromsning efter en omkörning i hög hastighet är livsfarligt.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Visa fler inlägg