Whenever Possible New Ideas

"Delacy med låten Dream It Possible"
 
I bild. Tre rätter med kebab varianter. Höger nedre blev lite wonky pga att jag missade slå av vidvinkel funktionen, men det gör sig ändå. Till vänster så. Kebab teriyaki med gräslök, lök och paprika. Till det mjukfriterade pommes (8 min 160grader i varmluft fritös som jag egentligen inte gillar då den är som att laga mat med en kupévärmare) och sallad med massa olika innehåll. Strimlad paprika 2 sorter, isbergs, vitkål, morötter och annat grönt på taket så att säga. I bild höger övre, dagens middag då jag skippat lunchen pga att jag var upptagen med annat och glömde bort tiden, Brioche varmkorvs bröd, kebab och grillsås, sallad, lök, kebab. Så enkelt var det. Bild nedre höger kebab, lök, gräslök, olivolja, lime för att få det se glansigt och lite sursting till smaken dock inte för mycket för då blir gräslökssmaken den dominerande.
 
Min dag har som sagt varit upptagen. Jag har fått både det ena och andra gjort. Nu väntar jag bara på en leverans så jag kan börja fixa inför December månad på eget sätt. Ni lär märka det. 😛 Ja, jag vet det blev matnyttigt nu igen men det är för att jag inte har nått nytt material att tillgå just nu. Jag har inte hunnit ladda upp det och gå igenom det, men det kommer allt eftersom det blir klart. Ha en fortsatt trevlig kväll. Nu blir det lite simulator körning för min del.
 

English :
 
Title translation not needed. I picture above. Three variants of kebab. Right lower corner I did a foobah and forgot to reset the wideangle camera to normal mode but you can see what it is anyway. So to the left in frame. Kebab teriyaki with (chives) grassonion, onion and paprica. To that soft fried potatoes fries (in hot air fryer which I really don't like but it has its uses.) and salad to that with a lot of different ingredients such as 2 types of shredded paprika peppers, cabbage, carrots and more. In frame upper right, brioche hotdog bread with sallad, kebab and bbq dressing and kebab with steamed onion strips. I missed lunch because I was so busy doing other things I quite forgot about food. Picture lower right, kebab, chives, onion and glazed with a mix of limejuice and oliveoil. Gives enough sourness to make the taste enhanced but add to much of the lime and the chives take over the taste entirely which is not good. (i just heard that in some countries grassonion is also called lemongrass).
 
My day has been as afornamed, busy. I have gotten both one thing and the other done. Now I am just waiting for an important shipment to arrive so I can get theme December on the go. Oh you will prolly notice it, yes. 😛 Yes I know it became a foody post again, but truth be told, I haven't uploaded my new material to the computer yet or even gone through it, but I will post as it becomes available for sure. Anyway, have a pleasant evening because now for my part, simulator driving and recording time has come.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.