I Höstens Spår Varje År

 
Detta inlägg handlar om Skördemarknaden. Jag möter och intervjuar dom flesta av dom som ställer ut och säljer. Inte alla visserligen för det vore ohållbart men det räcker för att komma under 30 minuter vilket var målet med Del 1 videon. Del 2 Videon kommer i eftermiddag (Sön 2021-09-19) och den delen är en djup dykning i Socken Museét i Lövånger samhälle. Den också under 30 minuter. Undertexter som tur är går att lägga på allt eftersom innan dom kopplas till videon på YouTube så jag kan när jag har tid sitta och sammanställa alla innan jag knyter dom till inspelningen utan att det för den delen påverkar den publicerade videon.
 
Idag ska jag ta itu med saker och ting hemma. Ute regnar det så nu har jag tid att planera morgondagens shopping i Skellefteå lite mer noggrant än bara hipp som happ annars och hoppas på det bästa att jag har handlat allt jag VERKLIGEN behöver. Det har varit lite dåligt med det den senaste tiden. Tex, allt jag har kvar i kylen nu är bacon och ägg som får bli middag. Jag har lite annat i frysen, men det är jag inte så sugen på dra fram nu för då måste jag göra upp hela stycket. Så ja.
 

English:
 
This post is about the Autumn Harvest market that you can see in the above video. I meet and intervjue most of the exhibits and sellers. This is part 1. Part 2 will be published later this afternoon. All the subtitles aren't done yet due to lack of time and hours of original editing. The second is from a more in depth look at the museum of the town. Luckily enough I can work on the subtitles independandtly of the published video and then connect it together. I have added base subs so you can still follow along and see for yourself and use your own judgement.
 
Today is a literal wash out, since it has rained. I can now do a more organized shopping list for tomorrows shopping run.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.