En Real För Dina Tankar

"Andreas Viasson med låten Flickorna Det Små i Latin Dsc"
(syncning till dans videon -.-!  Urk vilket jobb)
 
glöm inte ställa till högsta kvallan. Denna video kan ses på 60" TV i fullt format lika så matlagningsvideon.
 
fortsättning efter ett och ett halvt dygn i Västernorrland.
 
Nu kommer berättelsen in i en ny mer dramatisk fas där vi blir mer personligt i kontakt med det som deltar. Amelia tittade återigen på sin mage och så sa hon till sin vännina "Vad visste du för något?" Hennes kompis svarade med road blick "Ja, helt enkelt att det är omöjligt att vara så stor som du är och det är bara ett barn där. Det ser ut på dig som du har ett halvt fotbolls lag som ligger där och motionerar" Hon skrattade åt tanken och på den mörka blick hon fick tillbaka av Amelia som svarade syrligt "Skratta bäst som skrattar sist du!" Det var som en bekräftelse på det som sas. Hennes vännina svarade "Du kan väl säga vad barnmorskan sa åtminstone" Amelia svarade med en nickning av huvudet och började gå tyngre ner mot vatten brynet för just i detta nu kände hon ett stort behov av att svalka sina lätt svullna fötter. Hon hade ändå varit lyckligt lottad att inte graviditeten hade tagit på henne mer än det hade gjort.
 
Hon hade ju varit duktig på att träna under hela perioden och hennes långa promenader och trappklättringar bidrog säkert till hennes skapliga kondition. Skaplig i hennes ögon i alla fall. En mer kunnig tränare skulle nog konstatera att hon hade kondition som en extremt vältränad fotbolls spelare. Hon tittade på mobilen hon höll i handen och sen på sin vännina och frågade "hur tror du jag ska ha råd med så många?" Hennes vännina svarade snabbt "Du Amelia, du är inte fattig och det vet du. Att du är sparnitisk är kanske något som var bra en sådan här gång, men nu kan du väl (och här svor hon) säga hur många som du har blivit välsignad med." Amelia skrattade åt det sista i svaret och sa sen "Det är trillingar och som det verkar 2 pojkar och en tjej. Hur ska jag kunna berätta detta för gubben min? Stackarn kommer ju tuppa av och få hjärtinfarkt där han står!"
 
Då blev det ett gapflabb från kompisen som kunde bara se honom kröka rygg och falla ihop som han så många gånger demonstrerat lekfullt i andra sammanhang. Det var väl heller inte så länge sen som han och hon hade haft en diskussion, om än skämtsam sådan, om tvillingar och såna saker. Nu insåg hon att den diskussionen plötsligt var blodigt allvar och hon bara var tvungen att vara med när det kom till kritan att berätta det. Hon var lite den svarta änkan om man så kan kalla henne som gillade att se honom pinas för små saker. Dom hade varit barndoms vänner och gått i skola tillsammans och universitetet innan han träffade Amelia. Hon tittade på sin vännina och gav henne sedan en lång kram och plötsligt skrek till så Amelia nästan kissade på sig. Amelia lite skakad tittade på hennes vännina och sa "men skärp dig, ska du ha mig till att föda här på stranden?!" Då fick hon se vad som kravlade på sanden brevid dom. En krabba hade genat over hennes kompises fot och fortsatt förbi. Hon tänkte "ja skulle en sån en sprungit över mig så hade ..." (fortsättning följer...) Real uttalat Re Ahl är Braziliansk valuta typ svenska "en krona för dina tankar"
 
Här är extra insatt video från min live på twitch. Bakning på tidiga morgonen av pepparkakor. Det är en 1½ timme lång video som omfattar även runt omkring snack och vän i bakgrunden som ej syns eller hörs (pga att mikrofonen dämpar bakgrundsljud rätt skapligt). Det är jag som bara är jag helt enkelt. Ni kan använda CC funktionen och automatisk översättning till Svenska i dens inställningar om ni behöver textning.
 
 
English. This video is almost entirely in English. The story in the post can be translated using a page translator addon in your browser that is easy to install and use.
 
Goddagens från bloggen.
 
.