Eländarns Ihållande Snöfall

"Andrew Peterson med låten The Rain Keeps Falling"
(i det här fallet, inte regn)
 
Nej, det var ingen rolig åktur som var till Kiruna. Vi var två som körde så jag körde dit och den andre körde hem. Klockan 2 inatt höll det på gå åt pipsvängen men skicklighet och erfarenhet väger tyngre. En rund resa på på lite drygt 110 mil och allt som allt 15timmar med pauser och det som skulle utföras. Nämner inte det i detalj för det är rätt oväsentligt för stunden. Imorgon var det tänkt att det skulles till Skellefteå, men snöar det och blåser som det gör just nu och har gjort i dagar så låter jag hellre bli och väntar ut helgen. Jag går istället till lokal butiken och införskaffar lite helg mat och grejs så jag klarar mig tills på Måndag åtminstone.
 
Nu till saken. Det kan bli uppehåll med åtkomsten till bloggens domän. Alltså isdraken.se då det kan bli strul i och med att jag har bestämt mig för att avsluta samarbetet med Svenska Domäner punkt se. Jag känner mig illa behandlad av dom och det har visat en respektlöshet gentemot mig som kund då det enda jag bad om var en enkel faktura med det nya kostnaderna efter en extremt sen avisering innan förnyelse tiden om ändring i kostnaden på domänförnyelser. Det fjuttar på om något helt annat och att jag ska måste logga in på min kundcentral för att få uppgifter, men det skickar ingen officiell faktura till mig på min epost eller skriftligt så jag kan bokföra den i laga ordning. Så nej gott folk, jag rekommenderar inte deras tjänster till någon fortsättningsvis. Det må vara stabilt och säkra men att behandla någon på fel sätt är aldrig rätt.
 
Jag byter till loopia.se domänregistrar men det kan ta ett antal dagar för systemet att komma igång ordentligt. isdraken.se har ändå en functions garanti till och med den 22 Februari 2022 och därefter får jag snällt invänta aktiveringen av den nya tjänsten och domänregistreringens förlängning. För Er som undrar. isdraken.se har officiellt funnits i snart 30år. Den har haft olika namnändelser som .net och .org och så vidare, men .se har i alla fall funnits i det sista 12åren. Det är först nu som den har kopplats till min blogg.
 
Jag har en ny låt. En känd en av Lasse Holm och Lasse Berghagen, men lyricsen är på Engelska som jag har gjort. Jag spelar också och framför den. Jag är ingen bra sångare i sig men micken jag hade tillgång till var rent ut sagt en skam på torra land. Jag kommer att återinspela denna längre fram med bättre utrustning. Här är den.
(originalet är Du är för alltid en del utav mig)
 
Tillägg: TimråIK spelade i Leksand. Slutresultatet blev Leksand - TimråIK 3 - 6 👍💥
 

English:
 
Post title: Annoying Continous Snowfall.
I will summerize this post since the latter half of the Swedish part only applies locally in Sweden.
 
No, my roadtrip to Kiruna starting at 4am yesterday morning was no fun at all. It has snowed without a hope of stopping and the roads were simply put, a mess. The roundtrip in itself took approx 15hours with stops and foodstops and then a little extra time for what was to be done. I am not going into detail as to what the occasion was. It will show later on. We were 2 drivers. I drove there and the other one back. If we hadn't been 2 this trip would have effectively taken 2 days because of the distance. 1100km's/~683miles both ways counted. We got home at 2am today and it has just kept on blasting down snow and as I write here it is a whiteout almost and blowing so cold. The plan was to go to Skelleftea tomorrow but that is put on the shelf at least for now. I will go to the local store instead and buy sufficient supplies to last me over the weekend with a bit of candy too and then see if the weather lets up enough to perform the drive safely.
 
I have also recorded a new song. The one in the above video. The original lyrics and melody are by a pair of well known artists in Sweden and in Swedish, but the original English lyrics are by me and I sing them and play the music in this video. I am no grand singer and the microphone I had was a misery, but I will rerecord this one at a later date to fix a minor error and also a clearer better sounding voice range. ⬆
 
Goddagens från Bloggen.
 
.