Bokstavs Flykt

"Sinitaivas med lÄten Kun Kellohame"
(đŸČđŸČđŸČđŸČ* Finsk cool lĂ„t stil)
 
Okay, jag ger mig. HÀr kommer en NyÄrs berÀttelse.
 
Jannike vaknade och skrek. Hon trodde hon vaknat upp i en frÀmmande mans rum. Allt som for igenom huvudet var "nej nej nej nej inte nu igen" och sÄ tittade hon runt och upptÀckte att hon var i sitt eget rum och allt var bara en dröm. Förra gÄngen hade det inte hÀnt sÄ mycket, fast dÄ i verkligheten. Hon hade varit pÄ strandfest och pÄ nÄgot sÀtt blivit sÄ berusad att hon slocknat. DÄ hade en familj tagit henne hem till sig och lÄtit henne sova ruset av sig, men chocken var det att mannen i familjen kom in i rummet och tittade till henne och det hade satt sina spÄr i hennes minnes sinnen. Efter en stund dÄ vÀrlden hade stabiliserat sig sÄ blev hon bjuden att möta resten av familjen och blev tillsagd att ringa sina nÀrmaste och berÀtta att hon var okej och var hon var. Dom hade hittat hennes mobil telefon och laddat den Ät henne. Mamman och dottern i huset hade dÄ berÀttat för henne att hon hade haft tur att David hade hittat henne pÄ stranden dÄ hon var halv naken i bara trosor och hade inte det hÀnt sÄ hade hon nog rÄkat vÀrre ut. KlÀderna hade dom hjÀlpt henne pÄ med och nu nÀr hon var i köket hos dom sÄ kom mamman i huset med en handduk och ett ombyte frÄn tonÄrsdottern som hon fick lÄna efter att hon duschat.
 
För första gÄngen kÀnde Jannike att hon var lÀttad om Àn rÀdd och tacksam. Dock var nÄgot fel med henne. En kÀnsla som bara inte ville lÀmna henne. Hon hade ingen aning om var hon var eller i vilket land hon var it eller hur hon hade kommit sig dit. Hon hade dÄ duschat och kommit tillbaka in i rummet dÀr dom andra satt och vÀntade tÄlamodigt. Sonen i huset som var runt 13Är gammal gissade hon, stirrade pÄ henne med ögon stora som tefat. Hon tittade pÄ honom och undrade vad det var som fick henne sÄ ut tittad. Han sa "Anjo" och pekade pÄ henne. Mamman skakade pÄ huvudet och hans Àldre syster började stirra hon med. Pappan i huset satte sig ner pÄ stolen och blev likblek i ansiktet och sa till hans sambo, mamman, "Alice titta!"
 
Alice tittade pÄ Jannike och skrek till och rusa ivÀg till en byrÄ lÄda i hallen och kom tillbaka med ett inramat fotografi och gav det till Jannike som i sin tur frös till is. DÀr pÄ bilden var en yngre version av sig sjÀlv i klÀder som hon kÀnde igen som hade haft med sin familj ett antal Är tidigare. Hon tittade pÄ klÀderna hon hade pÄ sig och insÄg dÄ hur vÀl dom passade pÄ henne. Just dÄ öppnades dörren och in klev en spegelbild pÄ sig sjÀlv i lÀngd och utseende som i nÄgot tvÀr ton frÄgade henne varför hon hade hennes klÀder pÄ sig och satte sen drickan hon hade i halsen och hon ocksÄ skrek och slÀngde sig runt halsen pÄ Jannike, som i sin tur fattade noll. DÄ tog mamman tag i hennes hÀnder och satte henne ner i soffan medan hon sjÀlv satt pÄ huk pÄ golvet och fortfarande höll i hennes hÀnder och grÀt. DÄ med bruten ton berÀttade David att hon hade blivit kidnappad nÄgra Är tidigare och trots att dom aldrig gett upp hoppet om att Äter fÄ trÀffa henne sÄ var det svÄrt dÄ ingen visste var hon tagit vÀgen. Hon hade varit ute och lekt med sonen i huset som för övrigt hette Ronaldo under tiden "Àldre tvillingen" hade gÄtt in dÄ en kvinna hade sprungit in pÄ gÄrden och tagit henne. Jannike hade hamnat i trauma och tappat minnet sÄ hon förstod nog aldrig vad som hade hÀnt.
 
Hon skakade pÄ huvudet och sa att hon hade svÄrt att tro pÄ det hela, men dÄ kom David med hennes födelse attest ifrÄn sjukhuset dÀr det stod "Anjo och Lenitha" tvillingarna födda den och den dagen pÄ det sjukhuset med mer. Vad som hade hÀnt nu var helt och hÄllet en slump att hon rÄkade "komma hem" till sin riktiga familj igen. En hÀndelse som bÄde polis och tidningar blev varse om. Den som kidnappat henne blev arresterad pÄ livstid och Jannike blev en lokal kÀndis, mycket till sin Àldre syrras förtret som hade kÀmpat för att bli influenser under en lÄng tid, men kÀrleken som familjen visade Jannike var sÄdan att hon kÀnde en trygghet som hon inte haft pÄ lÀnge.
 

To you English speakers please use a translator to transcribe this. I can probably do a translation at a later date but at the moment I don't have the time. To summarize. It is a story of a lost, kidnapped girl that by a strange quirk of fate ends up at home with her real family without realizing how.

 
12Är pÄ Blogg.se
Goddagens och Gott Nytt År 1sta Januari 2022 frĂ„n Bloggen.
 
.