Inte Svårare Än Så

"Gabriella Cilmi med låten Sweet About Me"
 
 
Denna dag blev längre och lite tuffare än jag hade räknat med, och imorgon (läs idag åkte) åker jag till Umeå av nödvändighet.
 
För det första, denna lilla del av inlägget omfattar och anbelanger endast individen i fråga. Hen vet vem hen är! Det är nått som behöver göras, och det så fort som möjligt.
 
För det andra, och ursäkta mig nu, men IL(initialerna) det är bara du hör av dig. Svårare än så är det inte. Du har ju både min messenger, denna bloggs kommentars fält (publicerar ej personliga kommentarer), eller dörr klockan då du mycket väl vet var jag bor. Det är upp till dig nu, för mer än så här gör jag inte förrän du har tagit steget. Jag har ögon att se med och förmågan att ana mig till tankar och känslor och det vet du också, så varför leka katten och råttan kring het gröten när vi båda vet att det är mer än dags att vi gör slag i saken och får ordning på skutan, så vi båda slipper denna osäkerhet. Det var väl helt uppenbart idag (läs igår) 2022-01-24,mellan.13:00 och 14:00 (hade tvättstugan så jag har koll på tiden). Jag såg reaktionen, annars skulle jag inte skriva detta. Visst skulle det vara skönt? Dessutom vet du att du alltid är välkommen hit oavsett, bara jag får veta en liten stund i förväg så jag kan "städa lite först" 😂? (bachelors honour 😛) Vi kan, om du vill, ta en tur till schtaaan och käka där så vi är på neutral mark en stund. Let me know. Time to resolve issues for the peace of mind and soul. Jag är nog inte riktigt den du lärde känna back then.
 
För det tredje så ändrar detta ingenting av hur statusen var innan. Det hänger på utgången av det som händer och sker, OM nått nu sker. Jag föredrar att leva i vetskap att jag kan träffa på folk utan att det ska kännas som en shock varje gång. Det är så många fina människor här där jag bor och jag är tacksam för varenda en av dom och vill inte känna mig på kant med nån av dem.
 
Planändring: Hur som helst måste jag till Skellefteå på Onsdag med några grejer och göra ett ärende plus ta en sväng förbi Rondellen och kolla in om dom eventuellt har det "I am looking for." Jag har också lite annat som måste tas itu med förutom att få i mig en efterlängtad Pizza på Picasso. Så ja. Jag lägger också till en låt som jag tror det flesta som läser detta vet var det kan ha hört den, dock i min tappning och publicerad idag. Finns 2 på min youtube kanal. "Vid en liten fiskehamn" och "Jag vill vara din ska du veta" och den senare är den jag delar. Den är inte perfekt och helt felfri. Jag spelade bara igenom låten 2 gånger för inställningarnas skull så jag skulle känna det som min version och så spelade jag in den. Hoppas Ni kan ta några minuter i anspråk och lyssna på den.
Jag hoppas denna funkar för Youtube har börjat bli liite kinkig vad gäller "artister och delning."
 

English:
 
Post title: It isn't more difficult than that.
 
Due to certain personal issues I am going to summarize this post in this part. I am going to Skellefteå tomorrow to do some errands and to get a few things delivered and done away with. I am also going to finish off an errand that has been long time coming and I hope that they actually have something usable at that second hand place that I intend to visit. I am also going to get me a pizza at a local pizzeria called Picasso that, in my opinion, has the tastiest pizzas in the county. I am also adding a melody that I recorded today. It is called "I wanna be yours" directly translated. It isn't perfect and I did not practice it. I played through the song twice to get settings to a level I felt was right and then recorded it. A more "perfected" version will come at a later date. I hope you can give me a couple of minutes of your time to listen to it. I would appreciate it. It is instrumental så no translations are necessary. It is just music.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.