Tänk Om Du Kunde

"Solitary Experiments med låten Trial And Error"
(Hur många har hört denna låt?)
 
Ja, det har varit mycket fel och göra om och göra rätt haha. Det märks inte minst i videon som är ansluten till denna bild. Att jag har fått igång streamingen kan ingen förneka, dock med vissa undantag. Jag håller på lära mig än. Jag kommer dock att försöka fixa mina egna labels och annat som är knutet till det hela. Overlays är också något jag måste lära mig. Jag gjorde två streams idag. En på försök och en på gång. Vet inte hur mycket som gick hem men den första promenad vandringen klippte tyvärr efter 14 minuter trots att det var tänkt att den skulle vara i 35 minuter åtminstone men jag måste ha kommit åt "klipp" och avsluta funktionen på min stabilisator. Här är videon från ovan bild. Den kanske inte har blivit klar till HD kvalla ännu så om Ni vill ställa om den till 1080p och det inte går kan Ni vänta till imorgon nångång. Då borde den vara klar. I videon syns det jag pratat om här i texten bland annat. Jo, en till sak har inträffat idag. Jag ska få test köpa en sak som jag sen ska göra recensions video på och testa under en 2års period. Tanken är att jag ska göra en till recension efter 1år och sen efter 2år. Tycker jag den är värd kvalitén och den uppfyller alla kraven jag ställer på den får jag behålla den. 100kr i månaden i 6 månader tycker jag låter som en bra deal. Jag betalar så klart 600:-kr på en gång då jag inte gillar delade betalningar. Den kostnaden är bara för en särskild försäkring som "företaget" vill jag har. Efter det tar hemförsäkringen vid.
 
Till dig:
Du har följt mig sen 2010 och vi har känt varandra sedan dess. Jag ger dig chansen här. Ta den, helst innan Fredag haha så kan vi träffas i Sundsvall på Lördag mitt på dagen så kanske du kan tänka dig gå med mig på ishockey om du vill? Vore jätte kul.
 
"Andreas Viasson at it again lol" yes the music preview of my new song is in this video"
ja en förhands lyssning på min nya låt är i videon också.
 

English:
 
Post Title: What If You Could.
 
Yesh, there has been a looottt of trial and error. Redo and do correctly lol. It is clearly visible in the video that is connected to the image at the top of the post. That I have got the streaming feed to work cannot be denied. However, with exceptions haha. I am still learning the ropes. I will however do my own labels and overlays. I also did 2 streams today. One was an experiment and the second was gaming a retro arcade game. The first one was walk along on my afternoon walk but somehow I managed to cut the stream way before intended. I think I got at the function button on the stabilizer that controls the start and stop. Up above is the video I am talking about. If it cannot show at 1080p you can watch it tomorrow instead by which time youtube probably will have got it to standard. I have also been offered to test "buy" a thing that I am to unbox and do a video on and then 1 year video and a 2 year video. If I am satisfied with the product that I have been offered then I get to keep it. I just have to pay and insurance fee during a period of 6months (€60~) but I am paying that fee up in advance because I hate monthly installment plans. Okay now sleep 03:03am local time.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :