Snabb och enkel

 
"Thomas Rhett med låten Simple As A Song"
 
Detta inlägg kommer uppdateras under kvällen. Nu dock ut å gå. Kroppen börjar protestera när jag inte gör det. Uppdatering ett antal timmar senare. Ursäkta men för Er trogna läsare så finns det att se som morgon upplaga. Först och främst så finns det nu en vlog som jag lägger upp här också.
Den är på engelska men aktiverar Ni CC functionen i videon så kan Ni välja att få det textat på Svenska såsom det är med automatisk översättning. Där är en hyfsad bra beskrivning till hur situationen har varit den senaste tiden och så vidare. Jag har dock lite annat smått som hänt som jag inte kan gå in på då det kan vara lite känsligt men det har i alla fall gett mig vissa insikter och ger mig också en tillvaro som håller mig på rätt gott humör. Jag har också gått ner så pass i vikt att det känns som att man är en ny omstartad människa med rätt bra kondis under omständigheterna.
Okay det får duga. Den är tagen i sovrummet och jag hade inte dragit på sängöverkastet så det får jag leva med och ni får ursäkta haha :P Det var en nödvändig nergång om vi så säger. Det hjälper ju också om man är motiverad till det men det var bra nära att det var aptitlöshet som rådde.
 

English:
 
Post title: Quick and Easy.
 
This post will be updated during the evening. My body protests when I haven't been out on a walk. (much later on) Update. Sorry but for you faithful readers you can see this as the morning print. Firstly I add the vlog version that is more into how things have been and are. It is in English. For anyone else you can use the CC function for auto translate. I have also had a few other things going on that I cannot go into as we speak but they have meant alot to the way I feel now and also have been a great deal of motivation, keeping me in a good modd. I have also lost a sizeable amount in weight which gives me a feel of a rebooted human being with pretty good condition considering the circumstances.
 
Goddagens från Bloggen
 
.