Dynga Dagen

"Calum Scott med låten No Matter What"
 
Vi börjar med lite:
mer positiva vibbar när det gäller vissa saker. Det här är en bild från mat festen i Skellefteå igår Fredag och Lördag (söndag när jag skriver detta). Jag har just laddat upp videon från det och det tar väl ett par dagar att bli färdigt för slö youtube när det gäller att komma sig till 4K kvalité. Jag fick notifikation om Matfesten strax före klockan 17 igår och då hade den pågått länge men det var kanske lika bra att det blev lite mindre ansikten som fick döljas. Sådana som inte ville figurera i bild och några yngre tonåringar som kanske var på fel plats utan föräldrars vetskap gissar jag på att dömma av reaktionen. Jag hade innan dess råka traska 1km för långt in i skogen och fick känning av kranskärl och jag hade till råga på allt glömt Nitron hemma, men det gick bra efter en liten stunds paus. Jag har ju gått ner 21kg nu och jag har betydligt bättre kondis än jag hade för säg 5 månader sen. Det tar inte emot lika mycket längre.
 
Dyngan:
Ja vad klassar jag som dyngan. Ett är en individ som jag har haft bekantskap med och sa upp den bekantskapen idag. Nej det är inte P. Denna kvinna kunde inte hålla sig till sanningen och löften runt sanningarna var omöjliga att hålla. Alltid ursäkter för allting och negativa sådana så nej tack. That's it. Sen dynga nummer 2 och det står jag för alla Ni politiker i denna valsnurra. Att kasta sån dynga och skit som Ni har gjort detta år är under all kritik. Uppför Er som vuxna och inte som mobbar barn. Allra helst i det blå leden. Nämner inga namn men tycka vad man vill... Jag ska vara ärlig och säga att med tanke på den dynga som levererats från den sidan så bara för att hoppas jag Ni förlorar. Ni bryr Er bara om Era egna rika plånböcker och struntar fullständigt i oss som är sjuka och skulle dö om vi blev tvingade tillbaka till arbetslivet. Ni försätter dessutom en massa sjuka och äldre på gränsen till gatan. Dynga nummer 3: Att smutsa ner någons dörr avsiktligt pga ogillande till ett par individer är sjuka dumfasoner. Ni, om ni mot alla odds läser detta, va i helsike tänker Ni på? Dynga nummer 4: Somliga borde inse att det är dags att byta parti. Nämner inga namn men det borde ske innan det blir väldigt otrevligt inom dom närmsta dagarna. Jag fick dessutom igår så dåliga vibbar av någon anledning att jag tyckte att jag skulle varna en eller fler personer om detta. Jag får inte såna vibbar utan anledning någonsin och jag har sällan fel i det. Tyvärr.
 

English:
 
I am sorry but I am leaving this post in Swedish only for now. It is 2:04am local time and most of it has to do with the elections that are taking place today here in Sweden. I have uploaded a video to youtube that is coming in the next couple of days about the food fair and walking tour of it. Once youtube have got it to 4K i will link to it here. Likely there won't be another post before then anyway. Thanks for staying with me.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.