Osmakligt men Oförglömlig

"French Montana med låten Unforgettable ft Swae Lee"
 
Osmakligt att utföra saker och ting under skenet av oskyldig kompisskap men handlar egentligen om en mycket djupare bakomvarande händelse. Vad var det för TV serie som gick.....Skenet bedrar. Det spelas ut mot alla i dennes närhet. Det som är nog sämst är att den som är bunden till den är inte eller vill inte se det som pågår mitt under näsan. Iofs är denna en oförglömlig en när inte det andra pågår. Söt, vacker, snäll men iskall mot känslor när det inte passar eller när sanning motbevisar lögnen eller blir påkommen och uppsträckt på en gång med därföljande reaktioner som med lite eftersikt är enbart löjligt komiska. Att sen frysa ut människan som gör uppsträckningen bevisar ju bara lögnen som dragits.
 
Andra varvet
 
Om man tittar in i min kyl och frys idag så är den helt tom och pga alla räkningar och extra utgifter så  har man endast 700:-kr att handla mat för. Det blir en utmaning då den normala budgeten ligger på 2400:- kr med tanke på inflationen. Jag har planerat att köpa 3 karre stekar och en falukorv, nå pommes, ägg, lök och vitlök. Det får jag se till att laga mat för 18dagar framåt med att skära små biltar och så vidare. Jag har gjort detta förr och då ska jag nog också kunna klara det denna gång också. Jag har också lagt undan 1700:- till halva hyran av dubbelhyran i slutet på Maj för jag flyttar den 2dra och 3dje Juni till det nya stället. Det blir nog inte så många blogg inlägg framöver fram till efter flytten, men man får hålla koll. Dagarna går ju så fort att man inte hinner med nästan. 
 
Nu sova. Godnatt
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Faller Ej Alla I Smaken

"Barbara Streisand med låten Putting It Together"
(en typisk en från henne)
 
Lätt retro kan vi väl säga. Inte i bild dock. Ni som följt bloggen vet att jag har jobbat på med vikt och form. Nu har huvudmålet uppnåtts och måt 2 har påbörjats. Visas om än i något begränsad skala i höger bild. Jag vet detta faller inte några i smaken att jag publicerar såna bilder men det är ju min blogg och jag är också stolt över vad jag har åstadkommit då det har varit en lång och besvärlig kamp där jag har nästan gett upp flera gånger. Jag började på 116kg och är nere nu i 72kg. Jag ska inte fortsätta gå ner i vikt utan ska bygga upp muskel massan och i och med det kanske öka 4 till 5kg till slut. Frågan är bara att behålla det så 😂😂 Keep em rocking.
 
Jag har haft en del att stå i. Nu börjar den riktiga packningen där huvuddelen är nu sorterat ordentligt. Jag hoppas bara att det inte blir så många lådor. Jag ska försöka göra som en kompis gjorde och packa lådor, ta dom till nya stället, lasta ur och återvinna kartongen till nästa färdiga omgången att plocka ner. Sängkläder och tyger och gardiner i säckar och sen göra fin liret på det nya stället. Dock porslin och glas kommer packas noggrant för det är nått man inte vill ha i kras hur än försiktig man är. Bäst som det är hoppar en klant Nisse fram och så är den sagan ett minne blott.
 
Jag har omkonfigurerat en äldre men ändå kraftig dator till bruksdator så jag inte står utan åtminstone. Turligt nog så påverkades inte mina backup hårddiskar som fungerar fint. Det visade sig att jag har blivit hackad och den krashade min UEFI bios som windows kan styra. Tyvärr 3 småller tog även känsligare delar av moderkortet och knäckte mitt 10 tusen kronors grafikkort. Proffs ljudkortet är opåverkat tack och lov. Där sparar jag i alla fall 5000kr, Minnena klarade sig verkar det som nu när jag testat dom i en andra maskin. Dock är jag lite osäker ännu. Testning pågår mellan varven. Kan jag få det här systemet att hålla tills i höst så ger det mig tid att kanske med hjälp få ihop nog att sätta ihop en ny dator. Dock kan jag glömma live sändningar och använda mig och lagfri musik studion. Mycket efter arbete isf och det har inte jag tid med det närmaste 4 veckorna.
 
För Er som undrar. Jag flyttar in i en 3a på 79kvm med fullstort kök och badrum med plats för tvättmaskin och torktumlar., Köket är ny rustat med glashälls spis och fullstor diskmaskin (äntligen). Nej J och E och M, jag är fortfarande singel.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Snabb Uppdatering

Ajsn sa
DÖD
 
 
Min huvuddator som jag göra alla inlägg på i normala fall och inspelningar samt live sändningar och spel gav upp på mig i förrgår kväll. Det kommer gå loss på nästan 20 000:-kr att få ihop en med samma prestanda och kapacitet. Vad som riktigt har hänt har inte kunnat fastställas ännu men en sak är säker och det är att moderkortet är dött samt 10 000:-krs grafikkortet. Det jag dock vet är att det lär dröja att komma igång igen om inte jag antingen vinner en slant (jag som nästan aldrig spelar) eller får hjälp på något vis. Jag har satt  upp en fundraiser video på min youtube kanal och länk till var man kan hjälpa till ekonomiskt eller genom sponsrat datir bygge. Det är så föragligt att detta inträffar nu när ja har den hårdaste ekonomiska pressen på mig med flyttning och sådant och kan ej lägga undan pengar då jag även måste betala dubbla hyror och elräkningar nästa månad.
 
Detta är skrivet på en äldre reserv dator som bara fungerat som backup filserver utan finesser eller grafik editerings möjlighet eller kapacitet.
 
 
Goddagens från Bloggen,
 
.
Taggar: livet, tankar;