Faller Ej Alla I Smaken

"Barbara Streisand med låten Putting It Together"
(en typisk en från henne)
 
Lätt retro kan vi väl säga. Inte i bild dock. Ni som följt bloggen vet att jag har jobbat på med vikt och form. Nu har huvudmålet uppnåtts och måt 2 har påbörjats. Visas om än i något begränsad skala i höger bild. Jag vet detta faller inte några i smaken att jag publicerar såna bilder men det är ju min blogg och jag är också stolt över vad jag har åstadkommit då det har varit en lång och besvärlig kamp där jag har nästan gett upp flera gånger. Jag började på 116kg och är nere nu i 72kg. Jag ska inte fortsätta gå ner i vikt utan ska bygga upp muskel massan och i och med det kanske öka 4 till 5kg till slut. Frågan är bara att behålla det så 😂😂 Keep em rocking.
 
Jag har haft en del att stå i. Nu börjar den riktiga packningen där huvuddelen är nu sorterat ordentligt. Jag hoppas bara att det inte blir så många lådor. Jag ska försöka göra som en kompis gjorde och packa lådor, ta dom till nya stället, lasta ur och återvinna kartongen till nästa färdiga omgången att plocka ner. Sängkläder och tyger och gardiner i säckar och sen göra fin liret på det nya stället. Dock porslin och glas kommer packas noggrant för det är nått man inte vill ha i kras hur än försiktig man är. Bäst som det är hoppar en klant Nisse fram och så är den sagan ett minne blott.
 
Jag har omkonfigurerat en äldre men ändå kraftig dator till bruksdator så jag inte står utan åtminstone. Turligt nog så påverkades inte mina backup hårddiskar som fungerar fint. Det visade sig att jag har blivit hackad och den krashade min UEFI bios som windows kan styra. Tyvärr 3 småller tog även känsligare delar av moderkortet och knäckte mitt 10 tusen kronors grafikkort. Proffs ljudkortet är opåverkat tack och lov. Där sparar jag i alla fall 5000kr, Minnena klarade sig verkar det som nu när jag testat dom i en andra maskin. Dock är jag lite osäker ännu. Testning pågår mellan varven. Kan jag få det här systemet att hålla tills i höst så ger det mig tid att kanske med hjälp få ihop nog att sätta ihop en ny dator. Dock kan jag glömma live sändningar och använda mig och lagfri musik studion. Mycket efter arbete isf och det har inte jag tid med det närmaste 4 veckorna.
 
För Er som undrar. Jag flyttar in i en 3a på 79kvm med fullstort kök och badrum med plats för tvättmaskin och torktumlar., Köket är ny rustat med glashälls spis och fullstor diskmaskin (äntligen). Nej J och E och M, jag är fortfarande singel.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.