I Tron På Något Bättre

"Andreas Viasson med låten Somewhere Beyond the Sea"
(från filmen Hitta Nemo/Finding Nemo)
 
Jag kör denna i swingpop stil. Gör den dansant och glad och sprättig. Blev rätt bra tycker jag. Jag försökte strula till nån tangent tillägg för att se om jag kunde bryta copyright claim delen på Youtube men det gack inte. Iofs är det noterna dom cc:a vilket är rent nonsense av youtube då man har betalat license och har tillstånd att använda materialet som Ni ser framför mig. Nu ska man måste gå igenom hela 32dagars proceduren med överklagande. Det är rent så trist. Samma sak på nästan alla. Vissa skiter jag i om det blir CC på men andra som jag betalat slav slant på det accepterar jag inte att bli CC'ad, så ja denna är på revision den med nu. Hoppas det går undan.
 
Idag har jag varit till Robertsfors bland annat. Synds i bild ovan. Som Ni ser låg solen precis i synfältet på blank väg så det blev stundom lite halv nervigt. Jag handlade på ICA där nått jag behövde och kunde inte få tag i där jag bor och så hämta jag en vän som åkte med mig tillbaka för att hämta sin bil, i nyktert tillstånd hahaha. Kvällen har gått i avslappningens tecken. Är lite less på folk som lovar heligt och dyrt och sen inte kan hålla det dom lovat utan har alla möjliga ursäkter för att ducka ur det. Jag har också fortsatt med sorterings packningen men det går sakta. Jag har nu bara 6 veckor på mig sen ska stället tömmas på 3 dagar och efterstädas över några till dagar. Nycklarna ska överlämnas den 14/6 och mina nya nycklar hämtas den 1/6. En fördel jag ser i alla fall är att jag får en fullstor diskmaskin så jag kan diska ur tex lampgrunkorna som fanns när jag flyttade in som nu ska ställas tillbaka och en del annat smått och gott. Nu blir det i alla fall godnatt. Kan inte vänta längre på att nån ska dyka upp om än det finns anledning till förseningen. Hen har ju nyckel till mig än så länge. Måste upp i ottan det kommande 2 dagarna.
 
Post Mord har som vanligt fukat upp med en frakt som nu är 5 dagar försenad tack vare det. Den skulle för andra gången ha ankommit i Fredags kväll på Express frakt från tillverkaren men PN har inte genomfört frakten efter deras begäran. Dom är nu missnöjda och jagar PN för kompensation. Jag får 1000:-kr rabatt för detta och jag antar att företaget ska ha igen dom slantarna av PN.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.