I Tystnaden Omtanke Kan Behövas

 
"Andreas Viasson med låten As Time Goes By"
(från filmen Casablanca)
 
Första bilden och den använd i videon är tagen utav mig. Bilden från Filmen Casablanca är från en online resurs och är endast använd här för att poängtera ifrån vilken film musiken jag spelar kommer. Har redan fått ett par roliga kommentar. En av replikerna i filmen är "Spela den igen Sam" och den som kommenterar videon min "Sam spelade aldrig den så här bra" 😂 Det är roligt när det blir så.
 
Jag har haft en period av känslomässig rörighet och överkänslighet och saker och ting har väl inte riktigt fungerat som jag har tänkt mig. Alla har vi såna perioder till och från i livet. Nu var det mest baserat på att allting som kunde gå åt helvete eller gå sönder gjorde det samtidigt. Det blev en sju attans dyr smäll. Jag är lämnad med några få stackars ören kvar fram till löningen då besiktning, bilreparation, inköp av reservdelar, byte av diverse trasiga saker och nu landa elräkningen i mitt knä. Hur i hela friden man kan ha fått en elräkning på 1674:-kronor för en 2rums lägenhet på 43kvm där all belysning är LED och låg energi variant samt bytta nätagg till energi sparande sådana och har ej någon TV (som är en av dom största el bovarna), drar ALLTID ur alla laddare som inte används just då och släcker efter mig så jag har lägenheten mest i dunkelt ljus på kvällar och helt svart under natten när jag lagt mig vette fasiken. Ändå hör jag att det är dom som fått 2500+ i elräkning nu. Iofs det finns EN STOR faktor som spelar in och det är att stället är el uppvärmt, och dessutom med gamla el element med opålitliga termostater. Med tanke på hur säsongen har varit så har dom nog gått och eldat på för kråkorna många gånger. Tur dit jag flyttar är det fjärrvärme och endast hushålls el. Jag tror jag ska kunna hålla mig runt 500:- för det mesta även om jag budgeterar för mer. Det som blir kvar över går till sparkassan istället.
 
Så ja, nu töar det för fullt mellan varven och sjögång både här och var. Måste komma ihåg köpa lite sånt där skydds jox för skorna när ekonomin räcker till. Jag fasar vad hyres höjningen blir för den överskjutande delen från hyran innan höjningen får jag ta ur egen kassa. Nu blir det godnatt i ny dubbelsäng och jag är tacksam för det för det jag haft till sängar har varit handmedowns sen 55år tillbaka i tiden och var helt slut. Ett under att dom inte brakade av på mitten när man satte sig i dom.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.