Hej VästerNorrland

"The Animals med låten We've Gotta Get Out Of This Place"
 
Utan att precisera var
detta är annat än för Er som bor i trakten som vet, så ska jag ner den 7 September om inget oväntat inträffar och titta på en bostad. En eventuell flytt hit kan komma att ske innan December. Frågan är bara hur jag ska skrammla ihop till 30 tusen i flyttkostnad och dubbla hyror som det skulle bli. Jag har fått rekommendation av myndighet att göra reklamation på det hyror jag har betalat där jag bor nu och få till stånd en en månads uppsägning pga av omständigheterna kringom situationen som är plus att jag bor i ett lutande hus. Jag ska ta upp detta med dom nästa Fredag efter jag har varit neröver.
 
Jag kommer att filma
eller göra videoinspelning av hela åkturen mellan Umeå Södra och dit jag ska och delar av dagen där. Jag kommer också spela in återresan för att Youtube älskar såna videor där man får se landskapet från 2 håll. Helst hade jag velat stanna där nere nån natt så jag slapp ta turen i båda riktningar samma dag. Det är trots allt 3½ timmar åt ett håll. Jag vet det finns en eller flera av Er som bor i trakten som läser min blogg. Vore intressant få höra om det gick att kampera nån natt i nån gäst stuga eller nått eller ses som avbräck från det vardagliga. Kan också motivera vidare kontakt om jag flyttar ner.
 
Nu spekulerar jag än så länge
..det finns vissa andra försvårande omständigheter som jag inte tar upp här och har ej heller tagit upp i några av mina tidigare inlägg som kan göra att saker inte går som jag har tänkt mig. Jag försöker överväga för och nackdelar. Den största av dom är kanske transport sträckan från nära personer inom min närstående krets och bekantskapskrets som betyder en hel del för mig i dagsläget. 67mil till den ena och 77mil till den andra och 39mil till närstående i Skellefteå trakten. I längden lär det bli billigast ta tåget hahaha. Snabbast också.
 
Men som man säger, vi får se vad som händer med händer när och om det händer.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

En Teoretisk Tanke

"KANT med låten Never You Mind"
 
Ja teoretisk var den verkligen. Haha, för nu när jag fick tid att skriva har jag nästan helt glömt bort VAD det var jag skulle skriva om. Denna bild är en retro bild tillbaka till den tid jag nyfått körkort och gick sista ring på Gymnasiet (SydAfrika versionen av High School) VW 1600 extra kraftig motor med skön vissling när man släppte gasen och i förgrunden så har vi min kompis Charlie Kungsfiskaren som ville vara med överallt...så länge det var utomhus vill säga.
 
Lite andra tider det.
Ingen snö och en medeltempratur året om runt 24'C. Här är vi nu några dagar bort från September och det har varit 21'C varmt här i norra Sverige. Men hallå det var ett bra tag sen sist. När var det man satt i vardagsrummet och skrev på bloggen sist med öppna fönster i alla rum utom köket för att det är 25'C varmt inomhus?`
 
Jag har gått så pass mycket i sommar att nu har mina sneakers och promenad skor blivit helt släta under sulorna och jag väger 69kg vilket i sig gick åt fel håll men jag kan då inte säga jag mår sämre av det rent fysiskt. Det som var misstaget var att flytta hit där jag är nu. Det är nått med huset här och eller var det står som gör att jag inte mår bra av det. Om det är att det är korsande vattendrag under byggnaden eller att det är radon eller nått i väggarna som är dolt såsom fukt eller mögel. Det sista nämnda är jag hyper känslig mot efter att ett hus jag bodde i var mögelskadat igenom väggarna. Det är vad dom kallade sjukahus sjukan.
 
Jag är dock rätt säker på en sak och det är att vatten ledningen ovanför badrums taket läker. Det ska jag ta upp med bovärden när han kommer tillbaka från sin semester om man nu får tag i honom. Skebo ( Skellefteå Bostäder) har ju gjort om kontakt formen och det är näst intill omöjligt att få tag på bovärdarna när man behöver dom eller har tid själv. Det har blivit för opersonligt med detta nya robot system allt fler företag tar sig an. Vänta bara tills det kommer en solsmäll till som slår ut allt sånt och det inte finns backup system. Världsekonomin kommer stanna pall.
 
Nä gott folk nu ska jag baka nå gott färskt och enkelt bröd, fika och sen säga godkväll. Jag har tidig start imorgon klockan 06:45.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Nu har jag hört det mesta skit

"45 minuter Hård Blues Rock Musik"
(kör hårt, kör maxat)
 
Passar mitt humör just nu.
 
Snabb inlägg. Individen omnämnd i förra inlägget har Nu kallat mig för "White trash" för att jag är "ifrån Syd Afrika." Det Ni. Nu har man anklagats för att vara ett apartheids system missfoster. Ja ja då vet jag vad som kommer härnäst. En polisanmälan.
 
Slöseri med ork
Tack och hej lever pastej till denna person. Tänker inte tjafsa på om detta mer. Jag har viktigare saker att ta itu med i mitt liv. Synd och tråkigt att det blir länge mellan mina egna musik videor och förlorade bidrag från folk. Dom har hållit mig flyttande medan det har varit jobbigt och fått mina räkningar betalda som hjälp och nu har jag en kö lista på låtar folk vill jag gör i stil med Spanska Ögon som nu är uppe i 45000 visningar snart.
 
Käftsmäll
Tack Skebo för att Ni gör mitt liv ändå mer besvärligt. Inte nog med att Ni orättfärdigt vräkte min vän som nu flyttat långt härifrån utan nu gör Ni det svårt ekonomiskt för mig med då jag inte får sända på nätterna till länder såsom USA, Hawaii, Brasilien, Argentina, Panama, Australien och Nya Zeeland varken på YouTube eller Instagram eller Twitch Live eller X (twitter). Det är i dessa länder jag har flest följare. Ni glömmer bort att Sverige är inte det enda landet i världen och att tidszonenerna är inte Svenska utan ligger 6 till 11 timmar åt vardera håll. 🙄🤦‍♀️🤦‍♂️🤳 Punkt av intresse så har jag förlorat ca 32 000kr på grund av Er. Jag funderar på nästa steg jag kommer ta.
 
Ämnet avslutat för nu. Vi får se om det blir Norrbotten eller Västernorrland som nästa flytt blir till och när.
 

Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;