Blogg i Förändring

"For My Pain med låten Broken Days"
Det Ni ser i sida är inte den färdiga sidan. Jag experimenterar lite med olika teman. Jag har inte hittat en som passar min nya stil riktigt än men det kommer väl så småningom liksom mycket annat. Jag försöker i första hand fixa så jag får helsides presentation. Alla bilderna som finns upplagda nu kommer vara "för små" för det nya upplägget men kommer att så småningom fasas ur sammanhanget. Jag har också skrivit det första inlägget på berättelse bloggen. Den kan Ni skåda på denna länk HÄR
 
Vad har hänt mer under semestern
är lite av ett mysterium. Jag kan vare sig presentera bild eller namn eller något men det är av skäl jag ej kan eller får gå in på då det handlar om människans säkerhet. Jag har lärt känna en väldigt fin och rolig individ som jag har fått tillbringa mycket tid med. En driven människa som vet vad hen vill och ger sig inte förrän det är genomfört, till viss del. Har ett sinne för humör och är väldigt pratglad på ett mysigt sätt. P har ju flyttat till nya horisonter och det känns det måste jag medge. Det är lite av en sån där speciell saknad som man får av någon som betyder en hel del för en. Det har blivit ett och annat strandhäng och åkturer lite kors och tvärs. Har tillbringat ovanligt mycket tid i Skellefteå av någon anledning men det är väl så det blir.
 
Denna kommande vecka
så ska jag ägna några dagar på den nya bloggen för att få lite mer kött på benen på den och därmed blir det nog bara ett eller högst 2 inlägg på denna sida. På Fredag och Lördag nästa vecka så är dagarna tänkta till något annat. Antingen Skellefteå för månadsshopping på Fredagen och Lördagen till IKEA och ett par andra saker i Umeå. Visserligen finns IKEA i Skellefteå numera också i mindre butiks format men inte med det jag är ute efter. Det kan också bli tvärtom, Umeå på Fredagen och Skellefteå på Lördagen. Det vet jag senare i kommande vecka.
 
Idag då?
Ja det är ju Fredag idag. Lär nog inte hända så mycket denna Fredagen vad jag vet för stunden. Mest troligt pasta soppa och se ett par filmer som jag velat se men skjutit framför mig men nu ska jag i alla fall efter publicering av denna, gå ut och gå 5km för att få upp aptiten. Ha en mysig helg början så skriver jag nog något på Söndag eftermiddag eller kväll nångång.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.

Kommentera inlägget här :