Då Öppnar Vi Bokstavs Butiken Igen

"Big Bad Voodoo Daddy med låten Let It Roll Again"
 
men det kommer inte vara varenda dag som den har öppet. Nädå utan det blir inlägg när det blir inlägg under det kommande 2 månaderna. Jag håller på planera in att starta upp den efterfrågade berättelse bbloggen igen. Gaah har annat tangentbord än jag är van vid så får börja om flera gånger på samma mening då jag håller på och skriver fel. Jag tittar ytterst sällan ner på själva tangentbordet då jag skriver och därav medföljande fel då detta reagerar på annat vis. Tillbaka till det jag skrev om. Jag ska starta upp en berättelse blogg. Mest troligt kommer den heta som den nu vilande youtube kanalen "Draknästet.blogg.se" Jag har inte kollat än om det namnet går att använda men det är den jag satsar på. Så småningom blir det isfall draknästen.isdraken.se som blir adressen till den men jag säger till i så fall. Den berättelse bloggen blir att man måste bläddra tillbaka till först skrivna inlägg och sen läsa fram till aktuellt datumn.
 
Vad har då hänt?
Jag ska inte gå in på det så här i första inlägget efter "ledigheten" men att summera lite så har det varit en hel del som inträffat. Bland annat ser Ni i bild här ovan från övre Norrbotten i Vidsels trakten bland annat. Jag har också nästan blivit klar med den initiella inflyttningen och nu blir det att bit för bit byta ut inredning här hemma. Jag är i stort behov av en hörnsoffa och är det nån som har en vettig sådan som dom vill skänka bort eller bli av med som inte är i allt för nött skick så låt mig veta. Jag har dock ingen dragkrok på bilen och betalar då bränsle om Ni kan dra hit den till mig. Jag letar också 2 stycken vita eller furu nattduksbord och en tv bänk gärna i natur. Detta är önskemål men har inte bråttom med det. Jag har också en originell lampa till salu som finns i bara ett exemplar i värden och som är hand tillverkad i gräs och koppar. Hade gärna sett den på museum eller i konstgalleri elller någon kommunal inrättning. Priset är 25000:- kronor om det finns några intressenter. Ska lägga ut på både Tradera och Ebay. Den finns att ses på Blocket punkt se för den som är intresserad. Bara söka på "unik lampa" Västerbotten.
 
I skrivande stund
så sitter jag och funderar på vad jag ska äta idag. Känns smått si och så. Jag har mycket i tankarna just nu pga vissa omständigheter. Vilka det är går jag inte in på just idag. Det är risk för att detta inlägg blir bok längd på annars. Idag har jag promenerat 6km och väger i skrivande stund 69kg. Jag verkar bara fortsätta neråt fast jag försöker hålla vikten. Man kan ju inte äta hel dagarna inte 😋😂
 
Goddagens från Bloggen.
 
-
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :