En Teoretisk Tanke

"KANT med låten Never You Mind"
 
Ja teoretisk var den verkligen. Haha, för nu när jag fick tid att skriva har jag nästan helt glömt bort VAD det var jag skulle skriva om. Denna bild är en retro bild tillbaka till den tid jag nyfått körkort och gick sista ring på Gymnasiet (SydAfrika versionen av High School) VW 1600 extra kraftig motor med skön vissling när man släppte gasen och i förgrunden så har vi min kompis Charlie Kungsfiskaren som ville vara med överallt...så länge det var utomhus vill säga.
 
Lite andra tider det.
Ingen snö och en medeltempratur året om runt 24'C. Här är vi nu några dagar bort från September och det har varit 21'C varmt här i norra Sverige. Men hallå det var ett bra tag sen sist. När var det man satt i vardagsrummet och skrev på bloggen sist med öppna fönster i alla rum utom köket för att det är 25'C varmt inomhus?`
 
Jag har gått så pass mycket i sommar att nu har mina sneakers och promenad skor blivit helt släta under sulorna och jag väger 69kg vilket i sig gick åt fel håll men jag kan då inte säga jag mår sämre av det rent fysiskt. Det som var misstaget var att flytta hit där jag är nu. Det är nått med huset här och eller var det står som gör att jag inte mår bra av det. Om det är att det är korsande vattendrag under byggnaden eller att det är radon eller nått i väggarna som är dolt såsom fukt eller mögel. Det sista nämnda är jag hyper känslig mot efter att ett hus jag bodde i var mögelskadat igenom väggarna. Det är vad dom kallade sjukahus sjukan.
 
Jag är dock rätt säker på en sak och det är att vatten ledningen ovanför badrums taket läker. Det ska jag ta upp med bovärden när han kommer tillbaka från sin semester om man nu får tag i honom. Skebo ( Skellefteå Bostäder) har ju gjort om kontakt formen och det är näst intill omöjligt att få tag på bovärdarna när man behöver dom eller har tid själv. Det har blivit för opersonligt med detta nya robot system allt fler företag tar sig an. Vänta bara tills det kommer en solsmäll till som slår ut allt sånt och det inte finns backup system. Världsekonomin kommer stanna pall.
 
Nä gott folk nu ska jag baka nå gott färskt och enkelt bröd, fika och sen säga godkväll. Jag har tidig start imorgon klockan 06:45.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :