För Vad Det Är Värt

"Andreas Viasson med låten 10 000 Röda Rosor test Version2"
 
Japp jag har
fått igång inspelnings system på kort sikt. Jag fick hjälp med en processor som ska klara lite mer prestanda krävande applicationer. Den är egentligen inte till för moderkortet men som tur är är den bakåt kompatibel en generation. Det visade sig dock här. Jag sitter i mitt nya "data/musik/streaming rum och testar mig fram för att se vad jag kan knuffa ut. Det gör att denna inspelning inte blev helt lyckad men det får duga som en första inspelning tills jag blir lite mer klok på vad jag håller på med. Studio programvaran är ändå kraftfullare än tidigare med sååå mycket mer alternativ och tillgång till instrument. Vi får se vad jag får fram framöver.
 
Det har tagit tid
att komma fram till olika lösningar. Man kan inte alltid lyckas vid första försöket. Jag måste också dra om alla kablarna till högtalarna och få upp stor skärmen på väggen så jag får utrymme under den för surround förstärkare och sound boarden. Jag kommer också måste möblera om lite men det har jag inte bråttom med just nu. Det viktiga är att få den där inflyttade känslan vilket jag ännu inte har hunnit uppnå. Denna bostad är tyvärr inte slut destination för mig. Det blir nog flytt igen inom ett år och med det sagt kanske redan sommaren 2024/25. Jag har fått notis om en annan bostad längre söderut som kan bli ledig till ungefär samma hyra som jag har i dagens läge. Vi får se. Jag ropar inte hej ännu.
 
Den andra bloggen
som är nyskapad kommer jag inte åt av någon anledning. Jag ska göra nytt försök imorgon för det brinner i fingrarna att komma igång med skrivandet där. Jag hoppas Ni kommer gilla den första biten i berättelsen "Evian" som den kommer heta.
 
För Er som inte gillar mitt lirande så finns det massor mer fina musiker på YouTube och Spotify. Det kommer inte bli lika ofta jag lägger upp där jag själv spelar för det tar tid och jag har en knorrig granne tyvärr så jag måste tajma det med dennes bortavaro 😂😂🙄
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :