Hej VästerNorrland

"The Animals med låten We've Gotta Get Out Of This Place"
 
Utan att precisera var
detta är annat än för Er som bor i trakten som vet, så ska jag ner den 7 September om inget oväntat inträffar och titta på en bostad. En eventuell flytt hit kan komma att ske innan December. Frågan är bara hur jag ska skrammla ihop till 30 tusen i flyttkostnad och dubbla hyror som det skulle bli. Jag har fått rekommendation av myndighet att göra reklamation på det hyror jag har betalat där jag bor nu och få till stånd en en månads uppsägning pga av omständigheterna kringom situationen som är plus att jag bor i ett lutande hus. Jag ska ta upp detta med dom nästa Fredag efter jag har varit neröver.
 
Jag kommer att filma
eller göra videoinspelning av hela åkturen mellan Umeå Södra och dit jag ska och delar av dagen där. Jag kommer också spela in återresan för att Youtube älskar såna videor där man får se landskapet från 2 håll. Helst hade jag velat stanna där nere nån natt så jag slapp ta turen i båda riktningar samma dag. Det är trots allt 3½ timmar åt ett håll. Jag vet det finns en eller flera av Er som bor i trakten som läser min blogg. Vore intressant få höra om det gick att kampera nån natt i nån gäst stuga eller nått eller ses som avbräck från det vardagliga. Kan också motivera vidare kontakt om jag flyttar ner.
 
Nu spekulerar jag än så länge
..det finns vissa andra försvårande omständigheter som jag inte tar upp här och har ej heller tagit upp i några av mina tidigare inlägg som kan göra att saker inte går som jag har tänkt mig. Jag försöker överväga för och nackdelar. Den största av dom är kanske transport sträckan från nära personer inom min närstående krets och bekantskapskrets som betyder en hel del för mig i dagsläget. 67mil till den ena och 77mil till den andra och 39mil till närstående i Skellefteå trakten. I längden lär det bli billigast ta tåget hahaha. Snabbast också.
 
Men som man säger, vi får se vad som händer med händer när och om det händer.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :