Kan Hända Det Blir Annat

"Destiny's Child med låten Birthday"
 
En gång per år fylls det år och detta är din dag. Grattis på födelsedagen P. Ingen ska påstå att jag har glömt den 😜 Hur som helst så är det nog inte som vilken annan dag som helst. Jag måste iväg på 3 ärenden söderut men jag kan för världen inte begripa varför jag har så inått fanders ont i skallen just nu. Jag har haft migrän i 3 dagar och trodde jag blivit fri den idag men tji fick jag för jag sitter här med vrålande dunk och bara vill spy. Jag har haft stressigt känslomässigt och tankemässigt dessa dagar också för att fatta ett nödvändigt beslut, gånger 2.
 
3,5 mil har jag promenerat den gångna veckan och det märks och känns också. Märks också att kroppen inte är van den mastigare mat intaget sen i Fredags. Jag har lyckats handla ordentligt denna gång så det borde räcka tills nästa gång man får pengar och lite till tycker man. Behöver bara fylla på med mjölk, ägg och eventuellt nått rör alvedon mellan nu och då. Nå längre styrningar lär inte inträffa så ofta. Jag säger inte heller om det blir en. Det får ses på youtube i så fall.
 
Idag blev det pommes, lök, paprika, tomat i vinsås med kotlett och sallad till det. Har inte ätit sånt på närmare 3½ veckor nu så jag undrar om kroppen känner jag varit dum med den haha. Imorgon ska jag dock vara snäll och äta något mer lätt. En pasta sallad får duga.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :