Nu har jag hört det mesta skit

"45 minuter Hård Blues Rock Musik"
(kör hårt, kör maxat)
 
Passar mitt humör just nu.
 
Snabb inlägg. Individen omnämnd i förra inlägget har Nu kallat mig för "White trash" för att jag är "ifrån Syd Afrika." Det Ni. Nu har man anklagats för att vara ett apartheids system missfoster. Ja ja då vet jag vad som kommer härnäst. En polisanmälan.
 
Slöseri med ork
Tack och hej lever pastej till denna person. Tänker inte tjafsa på om detta mer. Jag har viktigare saker att ta itu med i mitt liv. Synd och tråkigt att det blir länge mellan mina egna musik videor och förlorade bidrag från folk. Dom har hållit mig flyttande medan det har varit jobbigt och fått mina räkningar betalda som hjälp och nu har jag en kö lista på låtar folk vill jag gör i stil med Spanska Ögon som nu är uppe i 45000 visningar snart.
 
Käftsmäll
Tack Skebo för att Ni gör mitt liv ändå mer besvärligt. Inte nog med att Ni orättfärdigt vräkte min vän som nu flyttat långt härifrån utan nu gör Ni det svårt ekonomiskt för mig med då jag inte får sända på nätterna till länder såsom USA, Hawaii, Brasilien, Argentina, Panama, Australien och Nya Zeeland varken på YouTube eller Instagram eller Twitch Live eller X (twitter). Det är i dessa länder jag har flest följare. Ni glömmer bort att Sverige är inte det enda landet i världen och att tidszonenerna är inte Svenska utan ligger 6 till 11 timmar åt vardera håll. 🙄🤦‍♀️🤦‍♂️🤳 Punkt av intresse så har jag förlorat ca 32 000kr på grund av Er. Jag funderar på nästa steg jag kommer ta.
 
Ämnet avslutat för nu. Vi får se om det blir Norrbotten eller Västernorrland som nästa flytt blir till och när.
 

Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :