Översittarfasoner Där Man Bor

"Fit For Rivals med låten No Way In Hell"
(metal funk)
 
..och hyresbolaget håller den om ryggen
för att den är anställd inom kommunens verksamhet lokalt. Att gå in i det olika punkterna som jag har nu lämnat in till diskrimineringsombudsmannen och till Tingsrätten i en stämningsansökan om det godkänns.
 
1:) Jag får inte ha på TV ljud mer än att det knappt ska vara hörbart. ( Jag har hörselskada och måste ha hörapparat som krockar med hörlurar)
 
2:) Jag får ej skapa och spela min egen musik eller annan musik för denna individ som är min granne uppskattar ej Svensk kultur och musik. Han försöker inte ens lära sig ordentlig Svenska.
 
3:) Han har klagat på mig sen dag 2 efter jag flyttat in här. Jag går tydligen väldigt tungt och bankar och lever om på nätterna.  ???????????????????
 
4:) Jag får inte ha "dunk" ----> hallå läs sex. Nån i min ålder har ju inte sånt för sig tydligen.
 
5:) Jag ska stänga av allting och hålla käften kl21:00 och jag får inte ha besök som stör.
 
6:) Hör han ens en stol råka skrapa på golvet så bankar han skiten ur väggen brevid i vardagsrummet. Då ringer dom från hyresbolaget och delar ut en massa läxa åt mig.
 
7:) Jag säger till hyresvärden att fixa väggen med en ljudisolerad vägg som är tjockare än en gipsplatta. Det kommer kosta 15000:-. Det tycker dom är onödigt och att jag ska inte kosta på mig det utan rätta mig i ledet efter regeln om frid i huset. Dom gör dock inget åt saken. Frid i huset betyder inte att jag ska måste hålla käften och stänga ner mitt liv efter 22.00
 
8:) Han får härja på hur han vill och klaga klaga klaga och tro att han kan bestämma mitt liv och bestämma mina tider och säger alltid "Dom som bodde där före dig hade små barn och det var alltid tyst vid kl 20 och det var aldrig nått jag hörde" Inte konstigt den familjen flyttade härifrån. Det är också det han försöker få mig att göra så hans familj kan överta min lägenhet.
 
9:) Hyresvärden går med på allt detta översittar skit bara för att inte stryka en "utlands Svensk mothårs."  För det första till Er. Jag sitter inte på anstalt. Jag super ej. Jag röker ej. Jag drogar ej. Jag är inte 80+ eller ens i närheten av det. Jag är ej heller på internat skola eller militär förlägning där mitt liv ska styras av andra. Jag har rätt att leva mitt liv. Jag har enligt Svensk lag rätt att vara fri. Jag stör inte grannar medvetet eller ens försöker det, men inom rimliga gränser måste jag få gå runt i mitt eget hem om nätterna, gå på toa, baka om jag så vill, ha främmande eller kärlek, gå ut och gå på natten och komma hem vilken tid jag vill. Jag ska inte diskrimeneras emot för att jag har dålig hörsel som är orsakad av tjänst till det Svenska näringslivet i 40år. Jag har rätt att vara sjuk och hosta och nysa. Jag har rätt att laga mat på nätterna eller experimentera med olika matlagning. Jag har rätt att se TV eller se film i mitt eget hem. Jag ska inte behöva sitta och försöka läppläsa det som sägs i film på främmande språk. Det är tur att jag har förmånen att kunna 6 språk varav 3 flytande och förstå ytterligare 4. Jag har rätt att sitta och se idrott och ishockey utan att straffas med 1995:- för att mitt lag gör mål och jag råkar tjoa till. Det åligger Er som hyresvärd att göra åtgärd för handikappad individ och i detta fall sätta in tjockare vägg. Jag ska inte behöva flytta härifrån efter endast 2½månad pga Er oförmåga att ta på Er det. En stämmning mot Er och dom kommer kosta Er betydligt mer i skadestånd till mig för sveda och värk och psykiskt lidande.
 
10:) Vräker Ni mig på grund av mina åsikter i saken efter 8år av skötsamt boende utan en enda missad betalning eller annat så då kommer helvete inte vara långt borta nog som dom säger på engelska. "Then there will be hell to pay för varenda tidning i Svea rikes land kommer få veta om det" Trött på att översittarfasoner godtagas och får existera. Det är korruption på hög Nivå!!
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 

Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :