Sötshock Och Kärlekssmock

 
 
"The Proud Family med låten Cuter Than You"
 
Hej och hå så mycket bus det stå. Här har vi det kennel gänget som hälsades på här mot slutet. Denna kennel finns i Vissträsk Norrbotten, inte så långt ifrån både Vidsel och Älvsbyn. Uppfödaren som driver detta har ett stort antal hundar. Nu i skrivande stund tror jag det var 4 kullar från minst till ca 4 månader gamla. Killen i mitten är ur 4 månaders gänget. Ett ltet energi knippe som har massor av kärlek att dela med sig till alla. Han är lite unik i hans märkning med söta fräknar på nosen och halvt uppdragen socka på ena frambenet. Nått som får honom att sticka ut. Hon föder upp Finska Lapphundar i allafall och hennes kennel namn är Silver Zamoras Kennel. Ni hittar hennes på Facebook och vill Ni veta mer om denna så kan Ni läsa på länken HÄR (den öppnar i nytt fönster).
 
Tinga kostar 3000:- (ej återbetalningsbart) och sen 22 000kr till vid hämtning. I det ingår nytt koppel, leksaker, foder och en hel del nödvändigheter som behövs vid start. Valparna är veterinär besiktigade och vaccinerade.
 
Idag och Igår då?
 
Idag slog oväder till med medföljande skyfall och åska och om än det är rejält varmt fortfarande är då luften jag får in i lägenheten just nu svalkande nog för att komma ner till runt bekvämare 20'C istället för som tidigare 27'C pga att jag glömde slå på kylaren. Det är ändå skapligt. Till det har jag då promenerat 12km på två dagar så ja. Jag har också bakat nytt bröd efter ett recept som jag gjort om från grunden. Det blev mäktigt smakrikt och gott. Nu film och sen godnatt
 

Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :