I Vardera Riktning

"Andreas Viasson med låten Jag Vill Ha En Egen Måne"
(min version av den och verkar få gilla)
 
Spanish Eyes har Nu passerat 1000views och det verkar vara det här samt rese åkturerna som är det som intresserar i min kanal. Nu kan man mer eller mindre börja styra åt det hållet. Det har tagit några år men det är ju roligt när något händer. Håller mig sysselsatt kan jag säga. Jag kan tyvärr inte lira lika mycket som jag velat då folk i det här huset där jag bor har variabla dag och natt skift så man får ta det timmar man erbjuds och försöka anpassa sig. Problemet är det att jag har en hörsel nedsättning och använder jag hörlurar då flyter allt bara ihop och vissa frekvenser blir smärtsamma på så nära håll. När jag kör igenom mitt andra system så går det bättre och jag orkar till och med sitta och lyssna om och om i studio miljön för redigering och rendering.
 
Uppdatering då?
Dagarna går i ett ut. Jag har varit till Skellefteå nu under Måndagen och igår var det städning och tvätt som gällde. Dock tog kroppen och skallen och la i bromsen och straffa sen ut min under natten så jag har bara fått sova 2 timmar. Jag ska prova lägga mig en stund nu och se om jag kan åtminstone få tre timmar till så borde det gå runt för mig.
 
Planer?
Imorgon måste jag ombesörja lite ekonomiska ting så inte jag blir utan min domän bland annat. Jag måste också se var en grej har tagit vägen för den borde ha anlänt idag dock senast Fredag. På tal om Fredag. Än så länge står sig planen att åka till Umeå till Ikea bland annat och Lördag morgon vid 10 till Skellefteå för månadsshopping. Hur än mycket jag hade velat åka ner på gratis match i Timrå så går det inte. Det blir helt enkelt för dyrt med alla utgifterna denna månad. Som om det inte räckte med att det varit smal månad som det är. Man vill ju gärna lägga undan en slant men det var kärvt värre December, Januari. Turligt nog tog inte el räkningen kål på mig denna gång. Värre är att jag eventuellt måste reparera bilen. Sur skallran har fått för sig ett och annat. Inget som gör den okörbar men onödigt dyr i drickorna. Halkigt värre har det varit minst sagt. Finns en video på den åkturen på min Youtube Kanal.
 
Nu då?
Sova en stund hoppas jag.
 
English:
Since I haven't had any English speaking visitors for a fortnite I will reserve myself to Swedish in this one. I am also far too tired to rewrite it all in a different language. I hope you can use a page translator if you should be visiting my site.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.