Jaha Ja Så Blev Det

"Andreas Viasson med låten Bullbak Bullbak Hela Dagen i Rock"
(varsegod för att göra det enklare enligt önskemål)
 
Jag är i tankarna till att göra lite bullbak nu när mina lager har tömts ur. Besöks rulljansen har rullat på och denna gång har jag haft besök av en bekant ifrån Finland. Nej inte lastbils chaffisen utan en annan ifrån Wasa trakten. Riktigt nice faktiskt :) Det fortsätter och snöar här och snöhögarna dom växer i takt med det. Snö vallarna likaså. Eventuellt måste jag till Skellefteå nu i dagarna men jag vill ju helst sikta in mig på ishockey matchen mellan Skellefte AIK och Timrå IK på Lördagen. Det råder fortfarande osäkerhet om jag kan åka till den men det får dom närmaste dagarna utvisa. Igår hade jag så fruktansvärd en migrän att jag fick mörklägga vid 22 tiden och det var först nu mot morgon kanten det började lätta. Jag har nästan inte sovit en blund inatt pga att denna attack var så intensiv.
 
Vad dagen påvisar har jag ej hunnit fundera på. Jag ska i första hand gå lägga mig och försöka få lite sömn nu när dundret har lugnat ner sig. Blev heligt sur när jag försökte komma i kontakt med Skellefteå Kraft och det gick ej utan hamnade i en 100+ telefon kö. Gick sen in på mina sidor och gjorde koll på vad en omskrivning av mitt el avtal skulle kosta mig och det var en chock som så när gjorde att jag tappade humöret. Det innebär i runda tal en 230%:ig kostnads ökning för mig per månad mot det fasta avtal jag har nu. Det löper ut 15:de Februari och att hoppas på en sänkning innan dess är...otänkbart. Bor man i en 43kvm stor lägenhet så ska inte elen kosta 1306:-/mån när den normalt ligger på mellan 380 och 460:-mån. Det är hutlöst ocker!!
 

English:
Sorry this post only in Swedish for now. Translation will be done later on during the day. it is 07:40am and I haven't slept yet.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.