Semester Stängt

"Home Free med låten Summer in the Country"
 
Efter noga övervägande
 
så håller bloggen semester stängt från 2023 Juli 20 till och med 2023 Augusti 06. Detta av olika anledningar men också det att jag går och ständigt tänker på innehåll och det behöver jag ta paus ifrån. Det finns också vissa individer som läser denna blogg för att hålla koll på mig och hur jag tänker och vad jag gör och med vem och vad jag planerar eller hur jag känner för vissa personer i min närhet.
 
En specifik person kan jag säga detta till,
"Det angår inte dig. Dags att växa upp, och dags att sluta ljuga om allting. Att du får behålla ditt jobb är ett rent under!"
 
Men nu ska jag inte
vara otrevlig. Jag hoppas att Ni som nu har eller får semester får en alldeles fantastiskt fin sådan även om vädret har dessa dagar visat upp ett blötare temprament. Det kommer bli soliga dagar igen och det får man hålla tummarna om.
 
Var hälsad
Ta hand om Er och tack för att Ni följer och eller läser min blogg. Ni som är mina trognaste läsare,  Ni ska veta att Ni äro uppskattade i allra högsta grad.
 
Goddagens och God Semester från Bloggen.
 
.
 
Taggar: förändringar, leva, livet, semester, tankar;

Varde Obekväm Tid

"Camera Samsung S23"
"New Radicals med låten You Get What You Give"
 
Obekväm och obekväm
är väl lite av en tolknings fråga. Känns lite som att hur mycket man än anstränger sig så står man och stampar på samma fot och kommer inte någonvart. Det är obekväm tid så det heter duga. Tankarna snurrar och kroppen skriker men ändå så vill det extra inte sammarbeta mot ett gemensamt mål eller dela den tiden. Istället måste båda vara med..ständigt och det tredje budet kräver och kontrollerar så hårt att man får ont i magen utav att se och höra det.
 
Snart är Juli slut
eller som en yngre person sa, "Kuli i Juli är snart slut och då måste man tillbaka till gusti och skolan." Ja, kul i Juli är nog många som tänker. Att ta saker och ting steg för steg och inte behöva tänka på vad nästa dag inbingar är nog det som många vill. Det är semester och det enda som kontrollerar en då är att tiden ska hinna räcka till att HA semester. Det är många som förbisett det. Det är många som stressar mer under semestern än när dom är hemma eller på jobbet och så när den tiden är slut så är dom själva helt slut. Sen att taklas och slåss med relations problem under den tiden blir bara, "nej stopp och belägg."
 
Trimmad tid
det finns inte i vår moderna värld. Det är att leva på sista minuten hela tiden. Det finns dom som säger emot detta men om dom verkligen tittar efter hur dom har det så är det verkligen på sista minuten allting sker. Vi lever på lånad tid i denna värld. Det har Putin sett till.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Att Våga Tro På Sig Själv

 
"Vikingarna med låten Tro På Mig"
(Original: Can't help falling in love)
 
Att våga
ta steget och ta upp fighten och bara ha en tanke i hjärnan och det är segern. Jag tror många idrottsmän och kvinnor vet vad jag pratar om när jag skriver detta. Detsamma har varit så i mitt fall med min kamp om kroppen, formen och att förlänga tiden. På tal om förlänga tiden. Det är en stor hjälp om man har någon som tror på en att lyckas. Dock är det lätt så att det blir ett svek eller en avmattning om någon annan dyker upp på scenen och total dominerar bort den som tror på en i eget syfte. Tiden är en sån något. När det blir ont om tid så blir stressen påtaglig och slukar upp människan som kämpar emot tiden för att hinna med det som ska göras utan att störas.
 
Att tro på sig själv
hör nog till en av det svåraste uppgifter man har. Det är så lätt att tappa motivationen och tron på sitt eget kunnande och förmåga att genomföra saker och ting. Att våga tro på att det finns ändå en säkerhet som ger livet lite mer mening och att inte ständigt behöva titta bakom ryggen för att se om där är nån eller något som vill en illa. Att våga tro på att man kan lyckas med det som verkar vara en omöjlig uppgift att genomföra och fullborda.
 
Ge aldrig upp
är något jag har predikat för migsjälv den senaste tiden. Dag ut och dag in. Ja har också använt orden tro på mig när jag säger jag älskar dig för att sanningen är alltid den att våga tro på sig själv, sitt lyckande och det hjärtat och själen vill. Att se möjligheterna, att se det fina och att se att livet har dörrar som man inte trodde fanns att öppna.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;