Att Våga Tro På Sig Själv

 
"Vikingarna med låten Tro På Mig"
(Original: Can't help falling in love)
 
Att våga
ta steget och ta upp fighten och bara ha en tanke i hjärnan och det är segern. Jag tror många idrottsmän och kvinnor vet vad jag pratar om när jag skriver detta. Detsamma har varit så i mitt fall med min kamp om kroppen, formen och att förlänga tiden. På tal om förlänga tiden. Det är en stor hjälp om man har någon som tror på en att lyckas. Dock är det lätt så att det blir ett svek eller en avmattning om någon annan dyker upp på scenen och total dominerar bort den som tror på en i eget syfte. Tiden är en sån något. När det blir ont om tid så blir stressen påtaglig och slukar upp människan som kämpar emot tiden för att hinna med det som ska göras utan att störas.
 
Att tro på sig själv
hör nog till en av det svåraste uppgifter man har. Det är så lätt att tappa motivationen och tron på sitt eget kunnande och förmåga att genomföra saker och ting. Att våga tro på att det finns ändå en säkerhet som ger livet lite mer mening och att inte ständigt behöva titta bakom ryggen för att se om där är nån eller något som vill en illa. Att våga tro på att man kan lyckas med det som verkar vara en omöjlig uppgift att genomföra och fullborda.
 
Ge aldrig upp
är något jag har predikat för migsjälv den senaste tiden. Dag ut och dag in. Ja har också använt orden tro på mig när jag säger jag älskar dig för att sanningen är alltid den att våga tro på sig själv, sitt lyckande och det hjärtat och själen vill. Att se möjligheterna, att se det fina och att se att livet har dörrar som man inte trodde fanns att öppna.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :